5 idei practice de amenajare a demisolului

Daca locuiesti la casa, sigur ai inclus si acest spatiu in proiectarea casei. Dar odata construit, nu multi dintre noi stiu ce sa faca cu el, cu cum sa il amenajeze pentru a fi cu adevarat util si folosit.

Atunci cand la demisol nu sunt situate garajele familiei sau clasica camara, acest spatiu poate capata o multime de alte intrebuintari, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. 

Hai sa vedem in cele ce urmeaza cateva 5 idei practice de amenajare a demisolului.

  1. Amenajeaza o crama

Probabil ai fost la cateva degustari de vin si ti-ai dorit mereu sa ai un spatiu dedicat vinului, insa nu prea ai avut unde in casa. Nu neglija spatiul de la demisol, pentru ca acesta poate cu usurinta deveni o veritabila crama, atat datorita pozitionarii intr-o zona cu temperata constanta si usor rece, dar si spatiului retras comparativ cu celelalte incaperi.

  1. Camera de jocuri pentru cei mici

5 idei practice de amenajare a demisoluluiIn sfarsit cei mici au un spatiu dedicat jucariilor, fara a-si  aglomera camerele sau a face dezordine in camera de zi. Acest spatiu poate fi complet al lor, isi pot dezvolta latura artistica, sau pot sa isi construiasca un spatiu confortabil pentru ei si prietenii care ii viziteaza. Ai nevoie doar de un covor foarte confortabil, o canapea incapatoare cu multe perne confortabile si probabil cateva jocuri.

  1. Amenajeaza un cinema pentru intreaga familie

5 idei practice de amenajare a demisoluluiA merge la film cu intreaga familie e o adevarata provocare, in special cand cei mici vor animatii, iar cei mari vor filme de actiune cu super eroi. Daca tot e atat de greu de impacat pe toti, mai simplu e sa organizezi seri de filme acasa. Un loc perfect pentru amenajarea unui cinema este la demisol pentru ca nu vei fi deranjat de lumina si nici nu trebuie sa iti faci griji ca volumul sonorului e prea tare.

  1. Curatatoria casei

5 idei practice de amenajare a demisoluluiMasina de spalat si uscatorul de haine incap perfect aici. Probabil nu doresti sa ocupi locul pretios din gradina cu uscarea rufelor, asa ca cea mai buna alternativa este uscarea lor in masina de uscat haine. Si cum si aceasta ocupa la fel de mult spatiu ca si masina de spalat, ambele le poti tine la demisol, alaturi de masa de calcat haine, detergenti si alte accesorii pentru intretinerea rufelor din casa.

  1.  Un al doilea dressing

5 idei practice de amenajare a demisoluluiAmenajarea unor dulapuri si rafturi vor contribui la mentinerea ordinii in acest spatiu. Daca doresti ca la demisol sa organizezi un al doilea dressing pentru hainele pe care nu le folosesti in acest sezon, atunci acum ai ocazia sa iti amenajezi un dressing la fel ca al vedetelor.

Tu cum ti-ai amenajat spatiul de la demisolul casei? Ai ales o intrebuintare bine definita, sau un mix intre cele de mai sus?

Lasă un răspuns