5 trenduri pentru decorul din baie si bucatarie in 2019

Targurile de amenajari interioare sunt principala sursa de informare pentru ce se “poarta” in fiecare sezon in decorul interior. In fiecare an, designerii propun palete cromatice, stiluri, asortari creative a materialelor consacrate cu materiale inovative, oferind inspiratie pentru fiecare dintre noi. Haideti sa vedem care sunt principalele 5 trenduri pentru decorul din casa pe care le vom intalni in acest an in amenajarile interioare.

1. Culori bogate in contraste vibrate


In bucatarie vom vedea din ce in ce mai des mobilier in nuante inchise de gri sau bleumarin, iar gresia sau blaturile de bucatarie din marmura sau placi de ceramica sunt alese pentru a crea un maxim de contrast cu mobilierul.

2. Culorile clasice raman populare in continuare


Desi culorile inchise, cu tenta dramatica, sunt pe un val ascendent de popularitate, culorile clasice pentru baie sau bucatarie, precum alb, gri, albastru sau verde, raman in continuare printre favorite si in acest sezon. Daca iti remodelezi bucataria in acest an, opteaza pentru tonuri calde de alb, iar griul conventional inlocuieste-l cu versiunea lui moderna de grej.

3. Mixeaza stilurile


Intre clasic si contemporan vei gasi un decor care imbina elementele realizate din materiale naturale precum lemnul, in culori actuale, usor de adaptat ambiantei din fiecare casa. Efectul obtinut este unul de o eleganta aparte, de care te vei putea bucura si in urmatoarele sezoane.

4. Elemente decorative din casa de la ferma


Casa de la ferma este un alt mod de a-i spune unui trend imprumutat din Statele Unite, unde casele de la ferma sunt concepute cat mai practic, incapatoare pentru familii numeroase, iar materialele naturale predomina. Astfel, in bucatarie vom vedea chiuvete adanci, prinse direct in perete sau sprijinite pe picioare de lemn, precum masa din bucatarie.

Un alt element imprumutat din casa de la ferma este usa glisanta pe sina. Mecanismul simplu permite obtinerea unui decor aerisit si poate fi adaptat in orice ambianta, de la clasic la contemporan.

5. Culori personalizate


Acum poti alege si personaliza atat mobilierul cat si electrocasnicele cu culorile tale preferate. De la manerele sertarelor pana la finisajele diferitelor electrocasnice, paleta cromatica se extinde din ce in ce mai departe de optiunile clasice de pana acum.

Daca corai este culoarea ta preferata, va fi mult mai usor sa o incluzi in decorul din bucatarie.

Lasă un răspuns