6 Elemente esentiale pentru camera oaspetilor

Musafirii veniti in vizita peste weekend sau pentru o singura noapte sunt aproape inevitabili pentru majoritatea dintre noi. Daca ai cel putin un pat sau o saltea gonflabila si perdele in geamuri, ai acoperit minimul necesar. Insa pentru o sedere cat mai confortabila, iti recomandam sa verifici lista noastra de elemente esentiale pentru camera oaspetilor.

Carafa pentru apa


Stim prea bine recomandarea cu doi litri de apa pe zi, iar unele persoane reusesc sa depaseasca minimul recomandat. Asa ca e bine sa ai o carafa frumoasa in care sa le pui la dispozitie apa de baut. Accesoriul este cu atat mai important cu cat apa pe care o oferi este de la robinet.

O lenjerie de pat curata


Lenjeria de pat este esentiala atunci cand ai musafiri care raman peste noapte si vor dormi la tine acasa. O lenjerie de pat, preferabil cu piesele din acelasi set, este la fel de importanta ca si patul sau canapeaua unde vor dormi. Daca nu ai un set potrivit pentru musafiri, atunci poti cumpara un model in culori neutre sau alb simplu, care e usor de intretinut si potrivit in orice sezon.

Perne si paturi


Indiferent de sezonul in care ai oaspeti, trebuie sa le pregatesti  paturi si perne. Astfel, un set in plus pe langa cele care le folosesti sunt absolut necesare pentru aceste ocazii.

Articole pentru toaleta personala


Exista un motiv pentru care apreciem mostrele de produse din baie atunci cand stam la un hotel. Atunci cand oaspetii tai au uitat acasa o periuta de dinti sau un peaptan, e recomandat sa ai cateva astfel de articole de toaleta pe care sa le poti pune la dispozitia lor daca au nevoie. Va fi un gest apreciat nespus.

Prosoape de baie


La fel ca lenjeria de pat sau articolele pentru toaleta personala, prosoapele de baie sunt o necesitate pentru cei care vor ramane peste noapte. Un set de prosoape albe de baie si de fata pentru fiecare dintre oaspetii tai vor fi foarte apreciate.

Cafea sau ceai


Alaturi de carafa de apa pusa la indemana musafirilor, mai ales peste noapte, este la fel de apreciata ca si o cafea sau un ceai dimineata. Pregateste din timp cateva pliculete de ceai si cafea, pentru ca musafirii tai sa inceapa ziua asa cum ar face la ei acasa. Gestul denota ca esti o gazda buna si va fi deosebit de apreciat in diminetile reci cand preferi cafeaua de acasa decat sa mergi la cafenea.

Tu cum iti primesti musafirii care vin sa ramana peste noapte? Spune-ne si noua in randurile de mai jos!

Lasă un răspuns