Accesorii perfecte pentru o canapea imperfecta

Schimbarea canapelei este o decizie ce trebuie planificata cu atentie si din timp. Nici bugetul necesar acestei schimbari nu este neglijabil.

Atunci cand deja ai o canapea, nevoia inlocuirii ei nu este la fel de stringenta ca si nevoia de a cumpara una cand nu o ai. Atunci cand ai o canapea care nu prea iti place sau nu se prea potriveste, esti prins intre dorinta de nou si dorinta de a inlocui obiectul ce nu iti place.

Daca si tu te confrunti cu aceasta problema si nu vrei sa o acoperi complet cu o cuvertura sau o patura, iata ce poti face pentru a-i ascunde imperfectiunile cu accesoriile potrivite.

  1. Multe perne decorative

442a3d4ad52e8fb516cea63fd9526613e6a6414aChiar si cea mai simpla canapea odata accesorizata cu o multime de perne decorative, isi va schimba aspectul. Probabil nu iti place spatarul si vrei sa il ascunzi complet privirii, acum poti cu un grup de perne asortate, din diferite materiale, texturi si imprimeuri.

  1. Acopera o parte din ea cu un accesoriu inedit

Accesorii perfecte pentru o canapea imperfectaBlanurile artificiale sau naturale sunt foarte populare in ultimele sezoane. Fie ca alegi sa le pui pe podea, sau pe canapea, ele arata deosebit de bine si aduc un plus de confort.

Acelasi principiu poate fi aplicat si cu o patura texturata. Un model crosetat atipic, intr-o culoare care atrage instant atentia, este trucul necesar pentru a-ti muta atentia de la canapea la accesoriu.

  1. Adauga o masuta de cafea

Accesorii perfecte pentru o canapea imperfectaUn accesoriu langa canapea sau in fata ei va lua mult din atentia ocupata de canapea. Alege sa-i alaturi un taburet, o masuta de cafea sau chiar un taburet interesant, pe care sa muti usor focusul. Odata facuta aceasta schimbare, vei vedea cum nevoia de a inlocui canapeaua este usor estompata.

Bosnus – Curatarea canapelei

Probabil motivul principal pentru care canapeaua iti displace este mirosul de imbacsit sau petele acumulate in timp. Folosind o solutie de curatat tapiteria, vei indeparta murdaria si reimprospata culoarea ei, redandu-i frumusetea de alta data.

Tu te-ai confruntat cu aceasta problema? Care sunt trucurile pe care le-ai folosit inainte de a inlocui canapeaua?

Lasă un răspuns