Albastrul e culoarea ta preferata? Iata cum o incluzi in decor!

Albastrul este in general asociat cu tihna, relaxarea, visarea si pacea interioara.

Cum ai putea sa nu introduci cateva nuante de albastru in decorul tau interior, mai ales daca aceasta este culoarea ta preferata? Am cercetat cateva propuneri facute de designeri internationali si am ales cateva variante usor de implementat chiar la tine acasa!

1. Accente marine in sufragerie

Cum ai putea sa nu introduci cateva nuante de albastru in decorul tau interior, mai ales daca aceasta este culoarea ta preferata? Cum ai putea sa aduci marea mai aproape de sufletul tau? Cu un décor cu influente marine, usor de realizat cu ajutorul catorva accesorii:

2. Bucatarie baby blue pentru un plus de relaxare

Cum ai putea sa nu introduci cateva nuante de albastru in decorul tau interior, mai ales daca aceasta este culoarea ta preferata? Nu trebuie sa ai o bucatarie de foarte mari dimensiuni pentru a realiza un astfel de décor in alb si nuante pale de baby blue – asa cum observi, nuantele alese fac spatiul sa fie relaxat, mult mai generos si mai aerisit. De la nuanta dulapurilor suspendate si pana la cea a faiantei de deasupra blatului, totul in aceasta bucatarie respira si pare a invita la pace si liniste. In plus, poti observa cu usurinta contrastele obtinute cu ajutorul accesoriilor in nuante de albastru mai inchis sau de alte culori mai vii.  

3. Dormitorul in care poti visa si cu ochii deschisi

Cum ai putea sa nu introduci cateva nuante de albastru in decorul tau interior, mai ales daca aceasta este culoarea ta preferata? Desi este integral decorat in albastru, acest dormitor nu pare deloc apasator – din contra! Folosirea unor nuante de albastru cyan in combinatie cu nuante mai deschise face ca acest dormitor sa para un mic colt de rai menit sa te ajute sa te odihnesti si sa te relaxezi. Piesa de arta de deasupra patului, integrand nuante de cobalt pentru contrast dar si alte culori foarte vii devine punctul focal al dormitorului, atragand atentia. Iata cum ai putea sa realizezi si tu un astfel de décor de care sa te bucuri la nesfarsit:

  • Un tapet intr-o nuanta calda de albastru, de inspiratie naturala, care sa dea dormitorului viata si sa ii confere o atmosfera linistitoare.
  • O lenjerie de pat in nuante de bleu si albastru marin pentru nopti senine si un somn odihnitor.
  • O mocheta in nuante si imprimeuri neutre dar apropiate de albastru care sa confere unitate intregului décor.
  • Piese de arta, abajururi pentru lampi, vaze cu flori sau pernute decorative pentru pat in nuante de bleu care sa completeze intregul design si sa iti ofere un décor modern, placut si senin.

Tu cum ti-ai decora o camera in nuante de albastru? Il preferi pe cel marin, regal, cyan sau cel in nuante pale? Care sunt accesoriile pe care le-ai prefera mai mult pentru a introduce albastrul in schema de culori deja existenta in casa ta?

Lasă un răspuns