Atria implineste 2 ani!

Te invitam deci la Tombola aniversara si alte surprize si promotii!


Pentru ca luna aceasta implinim 2 ani de la lansare, am pregatit multe surpize si promotii pentru clientii nostri :

  • La toate comenzile lansate in perioada 10 – 30 septembrie 2012, ce contin cel putin 2 produse diferite, Atria.ro va livra fiecarui client si un cadou surpriza!

  • Pe intreaga perioada a aniversarii (20 – 30 septembrie 2012) se acorda un numar dublu de puncte de fidelitate la fiecare comanda lansata.

    Tombola!!

    Toti clientii Atria.ro care lanseaza o comanda in perioada 10 – 30 septembrie 2012 vor participa automat la Tombola aniversara 2 ani de Atria, premiile constand in 3 vouchere de cate 100 RON (cu transport gratuit) care se vor acorda prin tragere la sorti in data de 8 octombrie 2012. Vor particila la extragere doar clientii care si-au preluat si achitat comenzile livrate.


ATENTIE:

Pentru a beneficia de promotiile lunii trebuie sa ai cont pe www.atria.ro si sa fii inregistrat in momentul lansarii comenzii, altfel nu iti putem acorda numarul dublu de puncte de fidelitate pe care ti le-am promis!

 

Pe langa aceste suprize in acest moment se desfasoara un concurs pe pagina noastra de facebook pentru 2 covorase copii. Va poftim sa intrati in concurs.

De asemenea, urmariti pagina noastra de facebook pentru a afla alaturi de ce bloggeri sarbatorim cu alte noi premii pentru voi!

10 thoughts on “Atria implineste 2 ani!

  1. Pingback: Concurs: Castiga un voucher de 100 Ron (cu transport gratuit)!

Lasă un răspuns