6 Cadouri practice de casa noua

De fiecare data cand suntem invitati la o petrecere de casa noua, una dintre cele mai mari griji este aceea de a gasi un cadou practic si dragut de casa noua. Un cadou care, desigur, este mai mult decat o sticla de vin sau un set de solnite pentru sare si piper. Astazi vom vedea impreuna cateva cadouri inspirate pentru casa noua – iar daca unele iti plac foarte mult, poti sa ti le cumperi si tie pentru o casa si mai frumoasa si practica!

  1. Un obiect de arta

1Un obiect de arta este un cadou unic si de bun gust care se poate potrivi in orice casa. Un obiect de arta poate fi un tablou, de exemplu, sau un ansamblu de rame de fotografii in care gazdele sa isi puna la vedere cele mai frumoase amintiri. Un set de rame de fotografii constituie un cadou chiar si mai practic decat un tablou pentru ca cu ajutorul lor pot crea un perete accent.

  1. Un set de containere pentru plantat mirodenii

2Cine nu si-ar dori cateva ierburi proaspete si mirodenii pentru o salata? Poti sa le daruiesti prietenilor tai un astfel de set de containere (mici ghivece sau borcane de sticla speciale pentru plantat) impreuna cu seminte de busuioc, patrunjel, cimbru, si alte ierburi aromate. Un astfel de cadou este o surpriza inedita, mai ales pentru cei care apreciaza aroma proaspata a condimentelor in preparatele culinare.

  1. Un kit de spa

6 Cadouri practice de casa nouaMutatul intr-o casa noua si amenajarea sunt activitati care solicita fizic si psihic pe oricine. Poti sa le oferi gazdelor tale ocazia sa se rasfete si sa se odihneasca cu un kit de spa. Pe langa lumanari, spuma de baie, cateva produse de ingrijire corporala bine alese si un cos generos (care poate fi reutilizat), un astfel de kit de spa poate contine si un set de prosoape din bumbac egiptean, precum si o pereche de halate de baie.

  1. Un pres de usa amuzant

6 Cadouri practice de casa nouaPresul de usa nu pare deloc un cadou potrivit la prima vedere, dar in momentul in care alegi unul cu un mesaj simpatic care sa li se potriveasca gazdelor tale, vei privi lucrurile cu totul altfel. Unele astfel de presuri pot fi personalizate cu orice mesaj sau chiar elemente grafice amuzante. Uite un cadou memorabil si foarte util!

  1. Un cos cu bunatati

5Ca si in cazul kit-ului de spa, un cos cu bunatati gourmet ajuta gazdele sa se bucure de viata, sa se rasfete, si sa se relaxeze asa cum merita. Si cine stie, poate vor dori sa imparta si cu musafirii din specialitatile primite. Astfel de cosuri contin in general fructe, branzeturi si mezeluri fine, vin, dulciuri, inclusiv ustensile de bucatarie mai speciale. Delicios si surprinzator, acest tip de cadou le va fi pep lac gurmanzilor si celor care abia asteapta sa refoloseasca o cutie frumoasa din lemn sau un cos impletit din rachita, de exemplu.

  1. Un terrarium cu plante

6 Cadouri practice de casa nouaNimic nu ajuta o locuinta sa para mai calda si mai primitoare decat o planta verde care sa ne inveseleasca. Nu te gandi la clasicele plante de apartament, pentru ca nu toata lumea stie, poate, sau vrea sa le ingrijeasca. Pe de alta parte, un terrarium cu plante care se auto-sustin si nu au nevoie de nici o interventie, ei bine, acesta poate fi un cadou foarte apreciat. Dincolo de aspectul decorativ, un terrarium poate fi incorporat intr-un obiect de mobilier, cum ar fi o masuta de cafea moderna, facuta pe comanda, din lemn si sticla sau inox si sticla.

Tu ce cadouri de casa noua ai daruit sau ai primit pana acum si care ti s-au parut nu numai practice, dar cu adevarat memorabile?

Lasă un răspuns