Cadouri practice de pus sub pomul de Craciun

Copiii sunt probabil cei care se bucura cel mai tare de acest moment al anului, iar lista lor de cadouri este cea mai usor de pregatit. Insa, pentru cei mari, lista e de multe ori greu de scris si cu atat mai greu de ghicit de catre cei care vor sa faca un cadou.

Noi am aflat ca cel mai bine pentru cei mari este sa optezi pentru cadouri practice, pe care le pot folosi in casa sau include in garderoba personala, bineinteles tinand cont de un buget stabilit. In acest articol ti-am pregatit 5 idei de cadouri practice care vor fi apreciate cu adevarat.

1. Accesorii tematice de Craciun


Poti alege dintr-o varietate de produse personalizate de Craciun, incepand de la o traversa eleganta cu motive specifice anotimpului, pana la un set de sort si manusa de bucatarie in culorile Mosului.

2. Paturi colorate


Nu trebuie sa iti faci griji ca nu se asorteaza perfect in decor, o patura moale va fi apreciata pentru confortul si veselia modelului ales.

3. Perne decorative

O perna colorata sau cu un imprimeu inedit va fi foarte apreciata de cei care pretuiesc confortul. Le poti asorta cu o patura sau opta pentru nunate neutre, oricare fiind binevenite pe o canapea sau un pat.

4. Cuvertura pentru pat


Patul este incomplet fara o cuvertura colorata si placuta la atingere. Poti opta pentru modele intr-o singura culoare, in carouri sau imprimeuri cu iz romantic.

5. Hamace


Fiecare isi doreste un hamac in decorul casei sau balconului. Pe langa ca sunt deosebit de confortabile, hamacele pot fi un decor accent in orice spatiu din casa, iar atunci cand nu ai nevoie de el, il poti aduna si impacheta in cateva minute.

Lista de cadouri poate continua, insa un cadou ales cu drag va fi un cadou apreciat. Tu ce cadouri alegi sa faci celor dragi? Ne poti lasa ideile tale intr-un comentariu.

Lasă un răspuns