Camera copiilor – locul de joaca de acasa

Locul de joaca pentru copii inseamna universul lor plin de personaje fantastice si super puteri. Pentru asta le dedicam locul lor in casa unde nu vor fi deranjati de cei mari. Acest loc este bine stabilit datorita unui decor specific, plin de jucarii si culoare. In amenajarea camerei copiilor ai nevoie de putin ajutor, iar noi am pregatit cateva sfaturi despre cum poti face asta, chiar daca nu ai la indemana prea mult spatiu.

Spatiul liber pe verticala

Decosticker Disney Cars

Ai la indemana peretii si tavanul pentru a crea o lume plina de culoare si fantezie. Pentru a pune in valoare acest spatiu liber, alege decostickere create special pentru copii. Modelele cu printese si zane sunt perfecte pentru fetite, iar modelele cu masinute se potrivesc in camera unui baietel. Acestea se aplica cu usurinta atat pe vopseaua lavabila cat si pe suprafete plane precum masa de birou sau dulapul. Personajele sunt predecupate, deci tu trebuie doar sa le alegi locul unde sa le lipesti.

200-ve-m

Fototapet Disney Fairies

Daca copilul este prea mic pentru a se juca singur cu jucariile, atunci poti opta pentru un fototapet care ii va stimula imaginatia. Modelele viu colorate se potrivesc atat pentru fete cat si pentru baieti, iar imaginile sunt inspirate din animatiile preferate.

Covorul sau pista de curse

Covor Disney Cars

Povestea se poate continua si in imprimeul covorului. Alege un model de covor cu imprimeu de pista de raliuri, iar copilul tau va petrecere ore intregi jucandu-se cu masinutele pe acesta. Iar pentru fetite poti alege covoare cu indragitele personaje Disney, sau covoare cu modele de animalele preferate prezentate intr-un mod stilizat si foarte vesel.

Indiferent de modul in care alegi sa decorezi camera copilului, trebuie sa ai in vedere ca odata cu trecerea timpului, decostickerele si tapetul trebuie sa le poti indeparta usor, fara a lasa urme.

Tu cum ai decorat camera copiilor? Care sunt jucariile lor preferate?

Lasă un răspuns