Campanie bloggeri – Blogal Initiative – Mutatul in casa noua

Cu ajutorul celor de la Blogal Initiative am facut o campanie pentru bloggeri.

Mecanismul de participare era unul simplu, zicem noi. Am fost curiosi prin ce peripetii trec oamenii cand se muta in casa noua.

Statistici: Campania a generat, conform Zelist, 45.000 impressions și a fost văzută de 34.000 de vizitatori. Au participat 13 bloggeri care au scris 17 postări, după cum vedeți mai jos.

Mai jos aveti postarile despre experiente proprii legate de mutari, renovari de casa, apartament, camere.

La Daniel Mitre, castigatorul, ne-a placut faptul ca a venit cu cele mai multe sfaturi practice, utile oricui urmeaza sa se mute. Faptul ca a cerut sfaturi cititorilor ne-a demonstrat ca are o comunitate in spate si ii sunt citite articolele.

La fel si in cazul celeilalte castigatoare, Andreea Lazar – am apreciat sfaturile, alegerile ei de pe atria.ro si ne-am amuzat extrem de bine cu superstitiile ei.  Poftiti si voi la niste zambete – credeti in careva dintre aceste superstitii?

Ia pisica cu tine atunci cand vrei sa-ti cumperi o casa noua si las-o s-o studieze ( cu riscul de a parea un/o ciudat(a) ).:) Daca aceasta va dori sa paraseasca locuinta cat mai repede, inseamna ca este incarcata de energii negative si de ghinion si ai face bine sa n-o cumperi.

– Muta-te in casa noua intr-o zi de joi. Evita zilele ploioase si zilele de vineri si sambata

– Arunca sare in fiecare camera pentru a alunga spiritele rele, de asemenea, arunca si cateva monede in living pentru prosperitate. Sarea este considerata un simbol al norocului.

– Nu aduce matura cea veche in noua ta casa. Arunc-o! Altfel, aceasta iti va aduce numai ghinion si dezordine…

– Daca o pasare intra in casa ta, pe fereastra, e semn rau, asa ca alunga pasarea mai repede din casa. Insa daca o pasare isi face cuib pe acoperisul noii tale case, e semn de prosperitate.

2 thoughts on “Campanie bloggeri – Blogal Initiative – Mutatul in casa noua

Lasă un răspuns