Ce se poarta in 2019 in decorul camerei de zi

In fiecare an, designerii de interior propun trenduri pentru anul in curs din care te poti inspira pentru un decor ce stie iesi in evidenta. Anul acesta nu face exceptie de la aceasta regula nescrisa, asa ca hai sa vedem impreuna ce se poarta in 2019 in decorul camerei de zi.

Combinatii de culori vibrante

Acum e momentul sa cumperi acea canapea in culoarea ta preferata, fie ca e un albastru marin sau un roz fucsia. Acum vei gasi foarte usor piese de mobilier in culorile pietrelor pretioase precum smaralde, rubine sau safire, toate metine sa atraga atentia si sa captiveze imaginatia.

Indrazneste sa alegi accesorii colorate precum perdele, draperii sau covoaredar nu uita sa le echilibrezi cromatic cu tonuri neutre pentru a nu obosi privirea si crea o ambianta apasatoare si prea incarcata.

Tavanul revine in centrul atentiei

Tavanul este un spatiu pe care unele trenduri l-au imbratisat iar altele l-au ignorat. In acest an, el revine in atentia designerilor care vor sa il decoreze inedit.
De la vopsele in tonuri de maro sau gri inchis menite sa ofere o nota dramatica, pana la materiale precum tapetul sau placile ornamentale, toate pot fi o optiune interesanta pentru acest spatiu. Nu uita sa ii coordonezi decorul cu celelalte elemente deja existente in spatiul decorat.

Tablouri de dimensiuni mari

Da, acum poti achizitiona acel tablou pentru jumate peretele din spatele canapelei.

In acest sezon poti sa cumperi un tablou care sa ocupe 4/7 din suprafata unui perete. Astfel, opera de arta devine punctul focal al incaperii si punctul care da tonul intregului decor.
Intr-o casa decorata contemporan vei intalni tablouri sau print-uri de mari dimensiuni ce ocupa mare parte a unui perete.

Aranjamente de mobilier cu un scop bine definit

Ce se poarta in 2019 in decorul camerei de zi

Canapeaua poate fi asezata si in alte pozitii decat cu spatele la un perete. Amenajarea sufrageriei este acum un joc de delimitare a diferitelor zone, in special in camerele de zi ce imbina sufrageria cu bucataria intr-un “open space”.
Incepe prin a alege un covor de o dimensiune potrivit de mare pentru suprafata pardoselii, iar apoi aranjeaza mobilierul in jurul punctului focal pentru atentie: televizorul sau semineul.

In camera de zi, obiectivul principal este sa creezi o zona de stat cat mai confortabila si primitoare. Care este trendul din acest an pe care iti doresti sa il adopti?

Lasă un răspuns