Ce trenduri urmarim in aceasta vara pentru camera de zi

Daca exista un spatiu in locuinta ta care trebuie sa manifeste stare de bine si tot ceea ce te reprezinta cel mai bine, cu siguranta aceasta este camera de zi.

Fie ca esti pasionat de designul interior, fie ca pur si simplu vrei sa adaugi putina prospetime incaperii, tendintele pe care ti le vom propune mai jos pot fi o pretioasa sursa de inspiratie. Pe langa asta, e bine sa fii mereu la curent cu cele mai noi tendinte in ale amenajarilor. Noi iti propunem asadar cateva dintre aceste trenduri care credem ca pot fi pe gustul tuturor in 2019.

  1. Elemente naturale

Elementele naturale, materialele organice si tonurile pamantii, cum ar fi podele de lemn, piatra si plantele ne fac sa ne simtim inconjurati de natura. Aceasta tendinta ar trebui sa dureze in cele 4 sezoane prin utilizarea elementelor decorative cum ar fi lemnul netratat sau textilele din fibre naturale. 2019 protejează de asemenea plantele de camera si le aduce cu el in topul trendurilor. Cactusii de dimensiuni mari sunt in centrul atentiei, mai ales pentru ca sunt plante deloc mofturoase si pot fi potrivite chiar si pentru cei mai uituci dintre noi.

2. Tapetul

In materie de tapet, peretele de accent din dormitor este un must-have in 2019 – în special cel cu motive florale si inspirate din natura. O camera de zi ar trebui sa fie primitoare. Va retrageti in camera de zi sa stati si sa va relaxati, sa va uitati la TV. Astfel, fie ca alegi sa tapetezi un perete sau intreaga camera sau sa folosesti fasii de tapet colorat, o camera tapetata nu poate trece neobservata.

3. Covoarele cu motive tribale

Se pare ca multi dintre noi isi doresc un covor turcesc sau marocan vintage, dar nu toti avem bugetul necesar pentru a-l achizitiona. Din fericire, incepem sa vedem cat mai multe covoare din bumbac tesute si imprimate cu aceleasi modele tribale cool. Ele se potrivesc intr-un decor vintage sau eclectic si mai greu isi gasesc locul in casele moderne, decorate in stil minimalist.

Covoarele tribale au un farmec aparte insa, motiv pentru care sunt printre cele mai apreciate modele.

4. Minimalismul

Intr-un capitol asemanator culorilor neutre, minimalismul ramane in trend in 2019 pentru cei care vor sa se indeparteze cat mai mult de stilul eclectic, de pattern-uri si de orice care ar incarca prea mult atmosfera.

Alege schimbarea pe care ti-ai dorit sa o faci de atata timp. 2019 poate fi cel mai bun an al tau de pana acum!

Lasă un răspuns