Concurs 1 Iunie pe pagina de Facebook!

Dragele noastre mamici, pentru ca se apropie 1 Iunie, v-am pregatit un concurs cu premii pentru copii! Avem pentru voi un covor cu printese si unul cu stradute, pentru o fetita si un baietel!Covor Copii cu Stradute

Covor Copii cu PrinteseIntra pe pagina de Facebook „Atria – Magazin Online Covoare Perdele Draperii” si cauta post-ul legat de concursul 1 Iunie. Lasa un comment cu ce ti-ai dori sa imbunatatesti in amenajarea camerei copilului si intra in tragerea la sorti pentru cele doua covoare! NU UITA SA MENTIONEZI DE LA BUN INCEPUT DACA AI FETITA SAU BAIETEL!!!! ex. „Baietel: Mi-ar placea sa schimb in camera la bebe perdelele.”

Fiecare ID de Facebook (respectiv persoana) poate intra in concurs cu un singur comment, deci cei care vor adauga mai multe vor fi socotiti tot o singura data pentru tragerea la sorti. Concursul este activ din acest moment pana in 29 mai, inclusiv, iar a doua zi la amiaza se vor anunta castigatorii: dintre mesajele care incep cu „Fetita” se trage la sorti castigatorul covorului cu printese, iar dintre mesajele care incep cu „Baietel” se trage la sorti castigatorul covorului cu stradute.

Bafta multa!!!

UPDATE: Castigatorii trasi la sorti cu sistemul Random.org sunt:

Fetita: Pop Aurelia

Baietel: Silvica Plop

Felicitari!

32 thoughts on “Concurs 1 Iunie pe pagina de Facebook!

  1. baietel pentru el as dori un covoras imprimat cu stradute ,sa se poata juca cu masinutele ,fiind jucarile lui preferate.s-ar bucura foarte mult .mai ales ca covorasul sant frumos colorate.

  2. Fetita: Copiii merita tot ce e mai bun!. Fericirea lor este si a noastra. Camera copilului trebuie conceputa totodata pentru a infrumuseta copilaria, dar si pentru a fi un element de educatie spre armonia culorilor. Camera unui copil este diferita de cea a adultilor: nu numai ca doarme acolo, dar se joaca, isi primeste micii lui prieteni. Eu as imbunatati-o prin transpunerea personalizata pe perete a desenului preferat.

  3. Sunt divortata si am 2 fete de 14 si 15 ani.
    Camera fetelor mele ar arata mai bine daca as schimba covorul.

  4. mi-ar placea sa schimb in camera baiatului draperiile covorul dar nu dispun de finante acum ce sa-i faci e criza…

  5. Fetita: mi-ar placea sa schimb in primul rand camera apoi sa o pot redecora si mobila ca pentru o adevarata printesa.

  6. FETITA- Camera moatei noastre trebuie amenajata de la 0; deci schimbarea ar fi totala, de la neamenajata la amenajata. Am mansardat casa si camera ei este la mansarda. Are 6 ani si de la toamna merge la scoala. De aceea am vrea tare mult sa reusim sa i-o amenajam pana ajunge scolarita. Asa ca….un covoras cu printese ar fi o minunatie pentru camera ei.

  7. Am un baietel Andrei. De curand ma preocupa un lucru ffff important: cum sa schimb perdeaua si covorul din camera lui. Un lucru f important si greu, nu?!?!

  8. Buna ziua.
    Fetita: mi-as dori sa schimb in camera ei, canapeaua si covorul pentru ca sunt de mult timp si s-au cam degradat, dar asta mai necesita foarte mult timp datorita situatiei financiare nefasta pe care o avem

  9. Eu as dori sa imbunatatesti in amenajarea camerei copilului cu un covor care lipseste din acea camera a fetitei mele .

  10. Din cauza unei erori ce a tinut de Facebook, pagina noastra nu a fost diosponibila cateva ore astazi. Va multumesc tuturor pentru interes, ma bucur ca ne-ati scris pe blog in lipsa paginii. Veti fi inscrisi toti in tragerea la sorti! Din fericire, totul pare sa fi revenit la normal si acum puteti sa imi scrieti si direct pe pagina. 🙂

  11. fetita
    covorasul cu printese se potriveste de minune in camera fetitei mele deoarece se asorteaza cu lenjeria

  12. Fetita : asi vrea sa schimb covorasul ca e prea mic al ei si cand se joaca sta mai mult pe parchet

  13. Fetita: Mi-as dori sa schimb in camera fetitei mele, in primul rand covorul, si apoi perdelele.

  14. Fetita: momentan camera fetitei noastre este mai mult goala [plina cu jucarii]. In curand vom incepe amenajarea ei, deoarece pana acum fetita a stat cu noi in camera. Deci avem nuvoie de multe lucruri pentru printesa noastra, inclusiv de covoras cu printese. Multumim pentru concurs!

  15. Baietel:Chiar ne gande-am sa imbunatatim amenajarea camerei,cu un pat pentru baietel sub forma de masinuta,si-l doreste foarte mult,cu o perdea care sa se potriveasca.Covorul ar fi piesa care mai lipseste si care ar intregi visul baietelului meu.

  16. baietel
    Victoras
    doresc sa schimb covorul deoarece este obisnui de la mama mea si doresc unul pentru copii k sa il amuze si sa isi iubeasca dormitorul

  17. Baietel-pentru nepotel mi- as dori sa schimb ceva!Stam inaceiasi casa si mi-as dori sa pot sa ii fac cadou asa ceva!

  18. fetita;sincer inca nu are camera ei dar trebuie sa o aiba poate n-ar strica sa incepem cu un covor 🙂

  19. Baietelul meu se joaca mereu cu masinutele, chiar i-am cumparat piste dar nu m-am gandit ca pot schimba covorul.I-as decora camera cu un sticker cu masinute.

Lasă un răspuns