Concurs pentru mamici!

Covor copii DumboCu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, Atria.ro ti-a pregatit o surpriza: astazi s-a lansat concursul “Cel mai cuminte copil”!

Ce trebuie sa faci? Inainte de toate da “Like”/”Imi place” paginii de Facebook Atria.ro. Apoi posteaza acolo o poza cu copilul tau. Invita-ti prietenii sa dea “Like” pozei tale. Cine aduna 50 like-uri la poza, intra in tragerea la sorti pentru premiile oferite de Atria.ro.

In data de 21 Aprilie concursul se termina, iar la ora 17:00 se vor anunta castigatorii.

Premiile concursului sunt: MARELE PREMIU – un voucher de 200 de lei si 3 covoare pentru copii Dumbo.

Participa la concurs si fa-i copilasului tau un cadou de Paste de la Atria.ro! Conecteaza-te la Facebook si cauta pagina Atria.ro – „Atria – Magazin Online Covoare Perdele Draperii”.

Mult succes!

7 thoughts on “Concurs pentru mamici!

  1. Buna ziua!

    Multumim pentru sansa de a participa la acest concurs cu premii frumoase. Am si eu doi copilasi si astept a 2-a fetita peste 2 luni.
    Am inscris fetita pe facebook la concursul dumneavoastra: Ana-Francesca-Kristin. Poate are si ea noroc sa castige un premiu.

    Va imbratisam cu drag.
    Week-end super va dorim!

  2. Pingback: Concurs: Castiga un voucher de 200 lei si 3 covoare Dumbo! | Concursuri online

  3. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Reducere de la Atria (și un concurs)

  4. Am consultat siteul si sunt super multumita de ceea ce vad in special pentru camera copiilor….sper sa fiu castigatoare,bafta!

  5. frumoasa pagina si o urmaresc dam din placere share…. dar noi mamicile cand auzim like la poza copilasului …..cand toti copii sunt de fapt frumosi…. nu noua mamicile nu trebuie sa ne confirma nimeni asta …as sugera pe viitor cand mai dati asa cadouri frumoase sa dam share paginii d-tra de 50 de ori decit a pozei copilui…

Lasă un răspuns