Concurs: Scrie o poveste de Craciun si castiga produse pentru casa!

Atria.ro impreuna cu blogul culinar al lui Edith  au pregatit pentru tine un concurs foarte amuzant: daca ne trimiti o poveste haioasa de Craciun (gasesti AICI regulamentul complet), ai sansa sa fii printre cei trei castigatori (tot AICI gasesti si premiile puse la bataie de Atria.ro – covoare pentru hos si bucatarie, voucher cadou, seturi de suport farfurie pentru Craciun).
 

Grabeste-te! Vreau sa iti dau cadoul de Mos Nicolae!Concurs Cea mai haioasa poveste de Craciun

One thought on “Concurs: Scrie o poveste de Craciun si castiga produse pentru casa!

 1. Draga Mos Craciun,
  Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atit de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare. Iti scriu insa acum, cind vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea si mai bolnavicioasa. Datorita acestui fapt, te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate fiecarui om bolnav.

  Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer. Dragoste ti-am cerut cindva. Si mi-ai adus.
  Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atitia oameni zbuciumati si atitia copii ,batrini inainte de vreme care au nevoie de asta, incit nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede, iar , ochii mei te rog mai fa-i macar o data sa straluceasca asa cum straluceau cand ne-am intilnit prima oara.,fa ceva pt copii mei ,o fetita minunata de 10 ani si doi baieti gemeni de 5 ani,adu-le bucurie ,sanatate fa ceva si ajuta-ma sa pot sa-mi cresc copii in perioada asta grea
  Apoi daca vrei, adu-mi un brad fermecat te rog, pe care sa il impodobesc cu vise in care zambetele nu se pierd, iar lacrimile, prizoniere fara glas, nu mai stralucesc, dar nu mai dor! Un brad pe care sa asez imbratisari fara sfarsit care nu dor cand bratele trebuie sa se desclesteze. Da asta vreau!
  Printre cadourile rasturnate sub brad nici nu ma uit deoarece stiu ca mi-ai pastrat deja ceea ce este al meu.

Lasă un răspuns