Covoare pufoase si calduroase pentru talpile tale in sezonul rece

Acum ca sezonul rece isi intra incet si sigur in drepturi, sigur nu vrei sa iti incepi dimineata in talpile goale pe podeaua rece. Acesta este cel mai bun motiv pentru care merita sa alegi covoarele pufoase pentru un plus de confort in fiecare dimineata.

Acum e cel mai bun moment sa descoperi modelele de covoare la reducere pe Atria.ro. Mai jos ti-am pregatit cateva dintre cele mai atragatoare modele pentru sezonul rece.

Un covor Shaggy este exact ce ai nevoie pentru acel moment cand te dai jos din pat si faci primul pas pentru a-ti incepe ziua. Firele pufoase iti vor intampina talpile cu o imbratisare calda si colorata, asigurand ca ziua ta incepe in plin confort.

Un covor un tonuri pastelate isi va gasi locul langa canapea sau patul din dormitor. Daca inclini spre un decor minimalist, dar cu un strop de personalitate, atunci acest covor ce duce cu gandul la un colaj de pietre va si un rasfat pentru picioarele goale dar si pentru privire.

Un covor cu o textura interesanta este un element atemporal in decorul casei. Poti opta pentru modele ton in ton sau modele in relief ce contureaza imprimeul covorului. Indiferent de optiune, pardoseala ta va deveni o suprafata mai primitoare in sezonul rece.

Tu iei in considerare gradul de confort atunci cand alegi ce covoare sa cumperi? Spune-ne si noua intr-un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns