Creeaza mai mult spatiu in casa pentru musafirii tai

Se apropie sezonul vizitelor la si de la prieteni si rude, iar spatiul restrans din casa este resimiti cu atat mai intens in aceasta perioada. Chiar si in aceasta situatie, un spatiu mic si cochet poate fi destul de incapator daca iti mentii optimismul ca vei fi o gazda buna si vei stii aceste trucuri.
Asadar, ti-am pregatit cateva idei prin care poti folosi un spatiu mic in favoarea ta.

1. Valorifica la maxim spatiul disponibil pe podea

O multime de perne imprastiate peste tot in jurul masutei din fata canapelei vor crea invitatia de a-ti gasi un loc confortabil si pe jos, pe covor, asezat pe o perna moale.
Atunci cand masuta de cafea devine neincapatoare pentru farfuriile cu gustari, poti transforma un taburet intr-o masuta noua si la indemana celor care nu sunt in proximitatea altei mese.

2. Evita decoratiunile foarte incarcate

Un brad inalt de Craciun inconjurat de nenumarate cutii de cadouri este o idee minunata intr-o casa cu un living generos. Intr-un apartament mic, acest brad abia isi mai gaseste locul si acum e momentul sa incerci idei minimaliste pentru pomul de Craciun.
Pentru spatiile minimaliste, poti incerca un decor monocrom de iarna, perfect armonizat cu ce ai deja in casa si in culoarea favorita.

3. Pune mancarea si bauturile in mai multe locuri


Un singur bufet va deveni un loc foarte aglomerat. Alege sa imparti bunatatile pe mai multe farfurii, asezate in mai multe puncte la indemana oaspetilor tai. Astfel, musafirii se pot plimba de la un bufet la celalalt in cautare de bunatati si de socializare.

Tu ce faci in situatiile in care intreaga gasca de prieteni vine in vizita? Spune-ne si noua trucurile tale intr-un comentariu.

Lasă un răspuns