Cum decoram masa de Craciun

Craciunul se apropie! Decoratiunile pentru casa si bradut probabil le-ai ales deja. Ramane de aranjat masa de Craciun, nu-i asa?

Alegerea decoratiunilor, culorilor predominante si aranjarea acestora nu este deloc atat de usoara pe cat pare! Insa cu putina imaginatie si rabdare, vei reusi sa creezi o atmosfera placuta pentru seara de Craciun! Iata aici cateva sugestii:

Daca doresti un decor mai sofisticat, foloseste accesorii violet si albe. Violetul reprezinta o culoare calda si deosebita, invaluita parca de un aer de mister si magie! Aceste doua culori vor avea grija ca ambianta sa se transforme intr-una eleganta. Foloseste ingerasi si stelute colorate.Atria.ro

O fata de masa alba din bumbac, combinata cu servetele si naproane violet aprins sunt ingredientele de baza pentru o astfel de masa de Craciun! Orneaza-le cu inele speciale argintii si crengute de brad vopsite in aceeasi culoare. Vesela din lut pictata in nuantele piperului si in violet se va incadra perfect in decor!

Adauga decorului un sfesnic alb cu lumanari mici, o vaza violet si globuri sidefate si vei obtine un decor cu adevarat special!

Daca un stil rustic reprezinta mai bine decorul dorit pentru masa de Craciun, foloseste mult lemn si nuante de maro, culori naturale si calde. Alege o fata de masa in culoarea pamantului. Pentru putin contrast, alege servetele in nuante bej sau crem. Vesela, ornamentele, sfesnicele sau vazele prelucrate din lemn se vor incadra perfect in decorul tau!

Inveseleste putin atmosfera cu niste trandafiri sau hortensii in vaza. Globurile din sticla sau crengutele de brad vor intregi intregul tablou de Craciun!

Preferi rosul clasic pentru masa ta de Craciun? Poti realiza un decor superb! Combinand rosul cu nuante de verde, decorul tau se va incadra de minune in atmosfera de Craciun! Alege o fata de masa rosie cu imprimeuri verzi cu vasc sau crengute de brad. Foloseste, Atria.rode asemenea, servetele si naproane verzi, vesela impodobita cu fructe de padure, crengute de brad sau fulgi de nea.

Adauga decorului pahare colorate, rodii, fructe de padure, globulete verzi sau rosii si panglici fine care sa infasoare lejer servetelele si vei obtine un decor minunat pentru masa ta de Craciun!

Atria.ro iti doreste Sarbatori Fericite si o masa de Craciun minunata! 😉

Lasă un răspuns