Cum isi ordoneaza casa fiecare zodie

Cei care citesc regulat horoscopul stiu ca fiecare zodie are propriul stil si mod de a-si organiza casa. Ca sa fim cat mai eficienti in acest demers, hai sa vedem cum isi ordoneaza casa fiecare zodie.

  1. Berbec – organizare incepe cu hobby-urile

Cei nascuti sub acest semn sunt persoane active, care stiu cum sa isi ocupe timpul liber. Pentru ei, cel mai bun loc pentru a incepe organizarea este dulapul cu accesorii pentru activitatile in aer liber si sport, sau obiectele ce tin de nenumaratele hobby-uri pe care acesti nativi le au.

2. Taur – Organizarea incepe in bucatarie

Iubitori de mancare gustoasa, nativii tauri au o inclinatie pentru gatit si incercat lucruri noi in bucatarie. Insa pentru a fi creativi aici, au nevoie de spatiu de lucru, iar asta incepe cu debarasarea obiectelor vechi si uzate care aglomereaza sertarele si dulapurile.

3. Gemeni – Organizarea incepe cu viata digitala

Curiosi din fire, dar mereu in evolutie, gemenii au nevoie de gadget-uri pentru a-si urma fiecare curiozitate. Acest lucru probabil a dus la colectarea a nenumarate aplicatii pe dispozitivele digitale, si care probabil nici nu au fost folosite vreodata. Incepe ordinea de aici si sterge orice aplicatie pe care nu ai folosit-o in ultimele 3 luni, pentru a crea spatiu pentru aplicatiile noi.

4. Rac – organizarea incepe cu obiectele cu valoare sentimentala

Nativii din zodia racului au o latura emotionala bine dezvoltata, asa ca acestia vor avea in casa o cutie sau un sertar cu obiecte cu valoare sentimentala, adunate in timp. Nu trebuie sa le arunci, dar ar prinde bine o revizuire a acestor obiecte. Nu se stie cand ceva de aici ar putea primi o noua intrebuintare.

5. Leu – organizarea incepe din dressing

Personalitatile efervescente ale nativilor din zodia leului isi rafineaza constant imaginea, iar asta inseamna si tinuta si hainele pe care le achizitioneaza. Dressing-ul lor ar beneficia cel mai mult de o sesiune de organizare, prin care lucrurile vechi care nu se mai potrivesc, sa fie debarasate, pentru a face loc noilor achizitii.

6. Fecioara – organizarea incepe cu papetaria

Fiind un semn zodiacal foarte organizat, nativii din fecioara vor avea o multime de hartii pe care le pastreaza pentru mai tarziu. Acum e momentul sa revizuiesti sertarele cu hartii, facturi vechi, agende si calendare, pe care le poti trimite la reciclat.

7. Balanta – Organizarea incepe cu obiectele decorative

Nativii din zodia balantei sunt maestri in armonia decorativa. Pentru acestia, organizarea incepe cu resetarea accesoriilor din decor. Ia-le pe toate jos si incepe sa le reasezi asa cum simti, incluzand obiectele favorite la loc de cinste si renuntant la obiectele care nu iti mai plac si care trag in jos echilibrul pe care vrei sa il obtii.

8. Scorpion – Organizarea incepe in sertarul cu lucruri marunte

Ambitiosi si muncitori, nativii din zodia scorpionului vor gasi cea mai mare satisfactie in ordonarea sertarului cu de „detoate”. Sarcina este foarte simpla: golesti sertarul, pastrezi ce e de pastrat, arunci ce nu mai este util si le aranjezi la loc pe cele ramase.

9. Sagetator – Organizarea incepe in dulapurile si sertarele din baie

Considerati nomazii zodiacului, sagetatorii au tendinta de a trece de a merge prea repede,  ca sa mai apuce sa se ataseze de ceva pentru prea mult timp. Cel mai mult au de suferit dulapurile din baie, unde sunt adunate nenumarate mostre si flacoane de test cu produse de ingrijire. Acum e momentul pentru putina ordine aici si debarasat tot ce este vechi si expirat.

10. Capricorn – Oranizarea incepe din camara

Nativii nascuti sub acest semn sunt cei mai ancorati in realitate din intreg zodiacul, asa ca nu este surprinzator ca ei sa fie deja foarte organizati. Insa chiar si in cele mai bine organizate spatii, poate scapa cate ceva expirat. Arunca o privire la spatiile unde tii mancarea, precum camara sau frigiderul, pentru a verifica daca ai borcane sau flacoane cu produse prea vechi pentru a mai putea fi folosite.

11. Varsator – Organizarea incepe pe raftul cu carti

Iubitori de lectura, nativii din zodia varsatorului au adunat probabil o multime de carti pe care le-au citit pe nerasuflate, iar apoi le-au depozitat in raftul cu carti. In timp, acest raft a devenit aglomerat si aproape neincapator, asa ca acum e momentul sa revizuiesti titlurile din colectia personala, sa pastrezi favoritele si sa faci cadoul prietenilor cartile pe care nu le mai vrei.

12. Pesti – Organizarea incepe cu dulapul de detoate

Dinamici si adaptabili, nativii acestei zodii gasesc cu usurinta cea mai usoara cale in realizarea oricarui lucru. Asta inseamna ca ai probabil un spatiu in casa unde iti place sa ascunzi lucrurile pe care nu vrei sa le pui la punct. Acum e momentul sa le scoti pe toate afara, sa te ocupi de ele, sa le gasesti locul sau sa le arunci.

Lasă un răspuns