Cum sa amenajezi o zi de SPA la tine acasa

Dupa o saptamana agitata, fiecare isi cauta coltul de relaxare pentru a-si reincarca bateriile. Daca pentru tine asta inseamna sa mergi la SPA, afla ca acum poti sa-ti pregatesti ritualul de relaxare si infrumusetare la tine acasa. Dar inainte de toate vei avea nevoie de cateva lucuri indispensabile.

Cum sa amenajezi o zi de SPA la tine acasa

Prosoapele si halatul

La orice sesiune spa trebuie sa ai prosoape la indemana si un halat moale si pufos pentru a continua clipele de relaxare cat mai mult. Recomandarea noastra sunt prosoapele si halatele albe, care prin albul lor impecabil vor aduce o stare de clam si bine general.

Esentele si parfumurile

Odata imbracata in halatul alb iti indrepti atentia spre lumanarile parfumate, betisoare sau uleiurile volatile puse prin baie pentru a crea acea atmosfera de relaxare. Aromele delicate de lavanda, vanilie sau lemn alb purifica atmosfera si elimina tensiunea acumulata. Aseaza cateva lumanari in jurul cadei sau in exteriorul cabinei de dus, si cateva in fata oglindei pentru a raspandi lumina calda in toata baia.

Pregatirea ritualului

Inainte sa te cufunzi in cada plina de apa cu saruri aromate si multa spuma, pune muzica de relaxare in surdina si opreste orice sursa de zgomot precum tefefoanele sau alertele de pe computer. Ai nevoie de cel putin o ora de liniste neintrerupta dupa o saptamana plina. Odata umpluta cada de apa calda, dar nu foarte fierbinte, pune la indemana o carte pe care vroiai sa o rasfoiesti de multa vreme, cateva prosoape din bumbac egiptean pentru momentul in care iesi din cada sau ai nevoie sa iti usuci mainile si nu uita de halatul de baie. In plus poti folosi papucei de baie, iar langa cada sa asezi un covoras de baie.

Tot ce mai ramane acum e sa te bucuri de momentele de detasare, sa iti pui un pahar de vin sau o bautura revitalizanta dupa gust si sa te lasi in voia simturilor in propriul centru spa!

Lasă un răspuns