Decoratiuni pentru petrecerea ta de vara

Atria.roInveseleste-ti sfarsiturile de saptamana sau zilele de concediu organizand alaturi de prieteni petreceri afara, in aer liber, pe o terasa sau chiar in casa. Fie ca organizezi o petrecere in casa sau afara, in curte, aceasta trebuie insotita de decoratiuni pe masura distractiei, decoratiuni care sa inveseleasca spatiul si sa fie in ton cu anotimpul! Bucura-te de o companie placuta si relaxeaza-te in decoruri frumoase, usor de realizat.

Foloseste elementele naturii drept decor pentru petrecerile tale. Pune in valoare masa invitatilor cu un aranjament floral ingenios! Poti folosi:

Floarea soarelui este o alegere foarte buna pentru petrecerile de vara la piscina sau la gratar, in curte. Este luminoasa si permite un decor special, rustic! Poti realiza un aranjament original cu floarea soarelui, folosind decoratiuni precum rafie, sac, scoici, spice de grau, etc.


Trandafirii multicolori sunt potriviti pentrupetrecerile date in interiorul casei, nu si in exterior. E vara, nu iti recomand aranjamentele sobre! Poti folosi alaturi de trandafiri decoratiuni precum scortisoara, funde colorate, ramuri naturale ondulate sau recipiente din sticla sau ceramica.


Atria.roRecipientele reciclate pot fi ingredientul surpriza al unui aranjament inedit! Acestea vor inviora decorul si vor fi o surpriza minunata pentru invitatii tai. Poti folosi pe post de vaza orice recipient gasesti in casa: cutii de bere, cani de cafea, cutii colorate de inghetata, etc.

Daca nu preferi florile, poti alege materiale textile inflorate pentru a crea atmosfera vesela, de vara! Foarte la moda sunt si lampile chinezesti, acele abajururi mari in forma de globuri de hartie.

Mancarea si bautura trebuie sa aiba si ele parte de o prezentare speciala. Servetelele de masa vor atrage toate privirile daca le legi cu o sfoara (sau chiar un fir de iarba!) grosiera, in care sa prinzi o floare sau crenguta.

Piesa centrala a fiecarei mese trebuie sa fie ceva cu totul deosebit! Foloseste-ti imaginatia si creeaza, eventual, un aranjament din mai multe tipuri de elemente: flori cu pietre, cu fructe sau chiar materiale textile!

Atria.ro

Foloseste-ti imaginatia si organizeaza cea mai frumoasa petrecere din vara aceasta! Atria.ro iti doreste distractie placuta 🙂

Lasă un răspuns