Decoruri cu plante artificiale pentru un aspect complet natural

Exista o multime de motive pentru care e mai bine sa optezi pentru flori artificiale in detrimentul celor naturale.

Simplul fapt ca timpul petrecut acasa sau calatoritul frecvent nu iti permit sa tii in viata plante naturale este suficient pentru a te baza pe decorul casei si al incaperilor interioare cu flori si plante artificiale.

Iti propunem mai jos cateva trucuri astfel incat atunci cand decorezi cu plante artificiale aspectul sa fie unul complet natural.

  • Nu le aseza oriunde: asigura-te ca ai o strategie in minte atunci cand decizi unde urmeaza sa pui plantele artificiale. Traim intr-o era in care lucrurile au devenit destul de evoluate, la fel si plantele artificial create, care arata atat de reale si naturale, incat este foarte dificil sa iti dai seama de acest fapt.

Decoruri cu plante artificiale pentru un aspect complet natural

  • Decoreaza cu plante mici: aranjeaza-le in ghivece colorate, minimaliste, geometrice sau de ciment pentru un aspect industrial, dar oricare varianta se potriveste de minune cu aceste mici creatii artificiale.
  • Gandeste practic: pentru a nu afecta spatiul de desfasurare al celor care intra in casă, este indicat sa pui florile artificiale pe mobilierul de pe hol, acesta avand, de cele mai multe ori, un spatiu special destinat decoratiunilor.

  • Ia in considerare cromatica: bazeaza-te pe o singura culoare, aranjand florile după nuanta sau poti face un joc de culori calde, reci sau mixte.
  • Copacei si pomi fructiferi artificiali: au un aspect frumos, natural si merg foarte bine plasati in locuri spatioase, mai ales daca au dimensiuni mai mari, sau pot fi pusi pe birouri, mese sau pervaze.

Decoruri cu plante artificiale pentru un aspect complet natural

  • Spatii neiluminate: opteaza pentru plante artificiale de dimensiuni mari deoarece nu necesita nici un fel de ingrijire in acest sens. Ele sunt obiecte strict de decor, ce ofera numeroase beneficii.
  • Aranjamente florale in recipiente: de exemplu o vază sau poti opta pentru asezarea florilor artificiale si in ghivece colorate, minimaliste, geometrice sau de ciment pentru un aspect industrial.

Acestea au fost câteva idei de decor cu plante artificiale pentru interior. Tie care ti se potriveste?

Lasă un răspuns