Descopera produsele pentru copii de la Atria

Cine a fost cuminte anul acesta sigur va fi vizitat de Mos Nicolae! Iar pentru ca vrem sa ii facem treaba mai usoara Mosului, am decis sa pregatim o lista de cumparaturi.

Covoare vesele

Covor Mickey Mouse

Covor Mickey Mouse

Fiecare copil are un personaj preferat. Acum ai ocazia sa ii decorezi camera cu un covor cu acel personaj, fie ca e vorba de Micky Mouse, masinutele din Cars, Alba ca Zapada sau Winnie the Pooh. Culorile vii vor inveseli camera, iar cel mic va fi incantat de noul covoras. In plus, toate covoarele pentru copii sunt confectionate din materiale de calitate care vor rezista bine in timp si se vor curata usor.

Decostickere cu personajele favorite

Decosticker Printesele din lumea Disney

Decosticker Printesele din lumea Disney

Ca sa asortezi mai bine decorul cu noul covor, ai la dispozitie o intreaga gama de decostickere. Fetitele se vor bucura nespus cu modele cu printesele Disney, zane fermecate, Hello Kitty sau Minnie Mouse. Toate modelele de deckostickere vin pe un suport de hartie si sunt predecupate, iar tu alaturi de copii trebuie doar sa alegi un loc unde sa le lipiti pe fiecare.

Fototapet

Fototapet Cars

Fototapet Cars

Daca inca e prea devreme pentru jocul cu decostickere atunci sigur vei aprecia modelele de fototapet la fel de vesele. Si aici tematica este una foarte variata, de la pisicile aristocrate, printesele Disney sau Winnie the Pooh, pana la imagini din filmul de animatie Cars. Fiind special create pentru copii, modelele de tapet vor umple de culoare si de fantezie camera.

Halate si prosoape

PicMonkey Collage

Halate pentru copii

Dupa un rasfat cu multa spuma si o cada plina de apa, ofera-i copilului aceeasi relaxare si dupa ce iese din apa cu ajutorul unul prosopel special facut pentru el. Modelele cu gluga si cu imprimeuri vesele si colorate sunt placute la atingere si absorb foarte usor apa. La final, un halat de baie moale si pufos poate fi rasfatul suprem si momentul mult asteptat dupa baie. Poti alege culori potrivite atat pentru fetite cat si pentru baietei.

Care dintre produsele Atria crezi ca i-ar place copilului tau? Spune-ne si noua in randurile de mai jos.

Lasă un răspuns