Detaliile elegante din casa

Fiecare ne mandrim cu casa pe care o avem. Mereu vrem sa schimbam ceva prin ea, dar exista detalii care ii compun personalitatea si care atrag prin eleganta lor.

Un prim detaliu este sursa de lumina. De la candelabre cu lumina reflectata de cristale colorate, pana la veioze in forme neobisnuite, in alegerea lor este nevoie de putina inspiratie. Opteaza pentru candelabre din sticla si metal, cu mai multe brate atunci cand mobilierul este unul clasic sau bogat, iar pentru ambiante moderne sau minimaliste, opteaza pentru piese geometrice in ton cu mobilierul.

Sursa: houzz.com

 

Geamurile atrag la fel de mult atentia. O priveliste frumoasa este la fel de importanta ca si decorul ferestrelor. Perdelele si draperiile lungi sunt cele mai potrivite pentru acasa. Alege materiale sofisticate, precum taftaua, satinul sau organza si bucura-te de irizatiile lor in lumina naturala. Pentru fixarea lor poti opta pentru galerii din lemn in diferite culori, sau galerii din fier forjat pentru un aspect romantic.

Sursa: houzz.com

 

Atunci cand ne mutam atentia de la fereastra inapoi la incapere, cautam un loc comod pentru a ne aseza. Aceesorizeaza aceste locuri cu pernute. Cu cat mai multe si mai bogate, cu atat mai bine. Foloseste acelasi material ca si la draperii pentru a croi plicuri pentru acestea, sau opteaza pentru modelele simple, intr-o singura culoare.

Langa canapea sau fotolii, aseaza o masuta mica si chocheta pentru a o putea folosi ca si suport pentru cestile de cafea sau o planta ornamentala deosebita. Alege un model inedit, din fier forjat sau lemn sculptat, iar daca ambianta este una minimalista atunci opteaza pentru modele din sticla.

Prosoape albe de la Atria

Alaturi de sufragerie, o alta incapere vizibila pentru  musafiri este baia. Prosoape albe moi si pufoase, un covoras primitor, vor fi un adevarat rasfat atat pentru cei in vizita cat si pentru familie.

Ce detalii din casa iti atrag tie atentia cand mergi in vizita? Lasa-ne gandurile tale in randurile de mai jos!

Lasă un răspuns