Ghidul alegerii de covoare in noul an

In noul an, multi dintre noi cauta sa reimprospateze decorul din casa. Poti incepe cu o piesa noua de mobilier, sau adaugand o pata de culoare in marea de bej sau gri pe care ai adorat-o pana nu demult. Mai jos ti-am pregatit o lista de idei despre cum poti da acea pata de culoare prin alegea de covoare pentru oricare spatiu din casa.

1. Iz de primavara

Ghidul alegerii de covoare in noul an

Adu un iz de primavara in camera de zi sau in dormitor prin cromatica visatoare a unui covor. Mixul de culori il va face simplu de asortat cu elementele deja existente.

2. Influente boeme

Ghidul alegerii de covoare in noul an

Nimic nu scoate mai bine in evidenta decorul decat un covor cu forme geometrice cu influenta boema. Atat cromatica cat si modelul il va face usor de asortat in ambianta moderna si cu personalitate pe care multi ne-o dorim acasa.

3. Intre clasic si modern

Ghidul alegerii de covoare in noul an

E o adevarata provocare sa asortezi mobila clasica din lemn masiv cu un covor, mai ales atunci cand iti doresti unul cu model si nu intr-o singura culoare. Din fericire, exista modele care imbina influenta clasica a modelelor “persane” cu modelele moderne, foarte elegante.

4. Influente tribale

Ghidul alegerii de covoare in noul an
Intr-un decor eclectic, ce imbina motive etnice, moderne sau industriale, acest covor cu influente tribale este o alegere ce incheaga decorul in ceva cu totul apare.

5. Clasic cu o nota nonconformista

Ghidul alegerii de covoare in noul an
Un colaj de elemente traditionale pe un fond marin de culoare poate transforma ambianta in ceva inedit. Covorul este usor de asortat intr-un decor urban, in care este folosit ca si pata de culoare intre tonuri neutre.

Fiind un element central in multe decoruri, alegerea modelului potrivit pentru covoare este o provocare pe care unii ezita sa o accepte. Modelele simple, sarace in imprimeuri sunt de multe ori mai la indemana, insa cu putina inspiratie si creativitate, covorul, la fel ca tapetul sau perdelele si draperiile, poate scoate din anonimat un decor.

Lasă un răspuns