Hai la licitatie!!!

Maine incepand cu ora 9 se lanseaza o noua licitatie pe pagina de Facebook Atria – Magazin Online Covoare Perdele Draperii! trance-501-f35-y-1b2

Obiectul licitat este un covor Trance vesel, cu floricele, cu dimensiunile de 160*240 cm. Licitatia va fi alabila de maine de la ora 09.00 pana la ora 16.00. Daca la fialul acesteia se dovedeste ca licitatia nu este valida, covorul se va scoate din nou la licitatie!

In continuare ai prezentat pe larg regulamentul licitatiei. Te astept maine la ora 09.00 pe pagina de Facebook 🙂 Bafta!

REGULAMENT LICITATIE ORGANIZATA

PE PAGINA DE FACEBOOK A MAGAZINUNULUI ON-LINE ATRIA

1. ORGANIZATORUL LICITATIEI:

S.C. AX PERPETUUM IMPEX SRL prin magazinul on-line ATRIA, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Branului nr. 53, jud. Cluj, tel. / fax: 0264-594.700, cod unic de inregistrare RO 6818298, nr. de ordine in registrul comertului J12/4671/1994, capital social 300.000 RON.

2. OBIECTUL LICITATIEI:

covor Trance 501 F35 Y de 160*240 cm.

Detalii tehnice:

  1. Compozitie fir: 100% polipropilena

  2. Inaltime fir: 8 mm

  3. Nr. Noduri / mp: 134.400

  4. Greutate totala: 1.7 kg / mp

3. DREPT DE PARTICIPARE

Poate participa la licitatie orice persoana fizica ce detine cont de Facebook si este fan al paginii de Facebook “Atria – magazin on-line covoare, perdele, draperii”.

4. PERIOADA DE DESFASURARE A LICITATIEI:

Vineri, 05.08.2011, intre orele 9.00 – 16.00 (ora oficiala Bucuresti).

5. VALOAREA DE PORNIRE A LICITATIEI

Valoarea de pornire a licitatiei pentru obiectul licitatiei prezentat in pct.2 este de 1 RON.

6. MECANISMUL LICITATIEI

Orice persoana fizica ce detine cont de Facebook si este fan al paginii de Facebook “Atria – magazin on-line covoare, perdele, draperii” poate participa la licitatie in vederea achizitionarii obiectului licitatiei mentionat la pct.2 al prezentului regulament. Va castiga participantul care a ofertat suma cea mai mare pentru obiectul licitatiei pana la ora oficiala a inchiderii licitatiei.

In functie de suma pe care este dispus sa o plateasca pentru obiectul licitatiei, fiecare participant la licitatie va anunta pe pagina destinata licitatiei, prin comment, suma licitata. Orice participant la licitatie are acces permanent si nelimitat la situatia ofertelor prin vizualizarea commenturilor de pe Facebook.

Fiecare suma nou licitata trebuie sa depaseasca cu cel putin 1 RON suma cea mai mare aparuta ca si comment pana la acel moment. O suma licitata nu mai poate fi modificata sau anulata dupa ce se afiseaza pe Facebook.

Sumele licitate vor fi luate in consideratie in ordinea aparitiei lor pe Facebook. Daca suma castigatoare este licitata de catre mai multi participanti la licitatie, castigator va fi desemnat cel al carui comment apare primul pe Facebook.

Numarul de licitari pentru fiecare utilizator este nelimitat.

Participarea la licitatie implica acceptarea termenilor si conditiilor inscrise in prezentul regulament.

7. CONDITII DE VALIDITATE

Pentru ca participarea la prezenta licitatie sa fie considerata valida, persoana fizica trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

  1. sa indeplineasca dreptul de participare de la pct.3;

  2. sa respecte mecanismul licitatiei.

Dupa inchiderea licitatiei, castigatorul va fi contactat pentru a se stabili cum va intra in posesia obiectului licitat.

In cazul in care castigatorul

  1. nu poate fi contactat,

  2. nu poate incheia tranzactia in maxim 5 zile lucratoare de la data inchiderii licitatiei sau

  3. nu indeplineste conditiile de validitate, conform ofertei cu care a castigat licitatia,

obiectul licitatiei se va scoate din nou la licitatie in termen de 3 zile lucratoare de la incheierea licitatiei.

7. LIVRAREA OBIECTULUI LICITATIEI

Obiectul licitatiei mentionat in pct.2. va fi trimis castigatorului licitatiei prin curier rapid. Acesta va achita ramburs, la primirea coletului, suma pe care a licitat-o pentru obiectul licitatiei.

Costurile de transport vor fi suportate de catre organizatorul licitatiei.

8. CONTESTAŢII

Orice nemultumire a participantilor cu privire la prezenta licitatie, se va formula in scris si se va trimite in scrisoare sau pe mail Departamentului de Marketing al organizatorului S.C. AX PERPETUUM IMPEX S.R.L. situat in localitatea Cluj-Napoca, jud. Cluj, str. Branului, nr.53.

Cererea scrisă, expresă şi motivată a participanţilor la prezenta promotie în vederea sesizării Organizatorului cu privire la nerespectarea regulamentului trebuie trimisa la Departamentul de Marketing al organizatorului în termen de maxim 24 (douăzecişipatru) de ore de la sesizarea neregulii.

Organizatorul va solutiona contestatia in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data primirii acesteia la sediul sau.

9. LITIGII SI LEGEA APLICABILA

Eventualele litigiile avand ca parti pe Organizatorul licitatiei si participantul / ii la licitatie vor fi solutionate pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, acestea vor fi solutionate de instanta competenta teritorial de la sediul social al Organizatorului.

Legea aplicabila este legea romana.

10. DISPOZITII FINALE

In aceaste situatii, Organizatorul licitatiei nu este tinut la intoarcerea unei sume sau plata unei sume cu titlu de despagubire / dauna sau altele asemenea.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, in scopuri publicitare, numele, fotografiile si materialele filmate cu persoanele participante la aceasta licitatie (daca este cazul).

Organizatorii licitatiei nu isi asuma responsabilitatea in cazul aparitiei unor erori tehnice care nu se datoreaza culpei lor.

Prezentul regulament de participare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, informatii suplimentare putand fi solicitate la numarul de telefon 0264-594.700 si / sau la adresa de e-mail marketing@perpetuum.ro.

Prezentul regulament al licitatiei a fost postat pe Facebook si pe blogul Atria.

Va multumim pentru participare,

SC AX PERPETUUM IMPEX SRL

Departamentul de Marketing

Lasă un răspuns