Incearca aceste idei pentru o casa mai calda si primitoare

Casa ta este locul unde astepti cu nerabdare sa ajungi dupa o zi lunga la munca si in care iti doresti sa evadezi din lumea exterioara. Trebuie sa te simti bine si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta aici. Dar ce anume face din ea locul perfect?

Astazi iti propunem cateva idei pentru ca tu sa ai parte de o casa mai calda si primitoare, care sa iti reflecte personalitatea si interesele.

Holul de la intrare este prima incapere din casa pe care o vad musafirii tai. Asigura-te ca intrarea este bine luminata. Pentru o iluminare uniforma poti opta pentru o lampa de masa sau cateva spot-uri. Daca aglomeratia tinde sa se dezvolte in aceasta zona si nu ai un dulap in care sa depozitezi lucrurile, poti adauga cateva sertare. Pentru o nota personala, include o fotografie incadrata, o vaza cu flori sau o mica pictura. In felul acesta oaspetii tai isi vor face o mica idee despre stilul si personalitatea ta.

Incearca aceste idei pentru o casa mai calda si primitoare

Incearca aceste idei pentru o casa mai calda si primitoarePersonalizeaza fiecare coltisor cu fotografii, caricaturi, diplome, obiecte confectionate de tine sau de cei dragi. Ceea ce alegi sa pui pe pereti va spune o poveste si va da o nota personala casei tale. Coridoarele si scarile interioare pot fi ideale pentru galeriile foto de familie.

 

Sa nu-ti fie frica sa adaugi fotografii imperfecte. Sentimentele si amintirile ce vor fi generate sunt mai importante decat o fotografie perfecta. De asemenea, impactul asupra starii tale de bine va fi mult mai mare decat in cazul in care folosesti obiecte de decor luate din magazinele de profil, doar pentru ca ai citit despre ele intr-o revista sau pentru ca sunt „la moda”.

Rezerva-ti un colt de lectura. O casa primitoare inseamna crearea de spatii care te fac sa te simti complet acasa. Si ce ar putea fi mai bine decat un colt confortabil umplut cu perne si un raft plin cu carti bune la indemana? Creeaza-ti coltul preferat de lectura, opteaza pentru o iluminare buna si o patura confortabila si vei avea parte de o adevarata oaza de relaxarea.Incearca aceste idei pentru o casa mai calda si primitoare

 

225x169_168361-plante-de-apartamentTransforma-ti dormitorul intr-un spatiu de liniste. O gramada de carti aici, un cos de rufe acolo si se creeaza dezordinea.  Indeparteaza aglomeratia, opteaza pentru o lenjerie de pat in culori deschise, agata o pictura pe perete si deschide fereastra pentru a reimprospata aerul. Nu uita sa aprinzi din cand in cand si o lumanare parfumata!

 

Prospetime si arome imbietoare. Una dintre cele mai importante reguli este sa aerisesti fiecare camera. Plantele de apartament aduc si ele numeroase beneficii. In afara de faptul ca ajuta la curatarea si improspatarea aerului din casa, sunt obiecte de decor deosebite. Lasa-te purtat de arome tropicale si creeaza o atmosfera de vis in casa ta!

Casa este sanctuarul unde te intorci de fiecare data pentru reincarcarea bateriilor si unde se intampla viata. Tu cum o faci sa fie mai primitoare?

Lasă un răspuns