3 Moduri ieftine si rapide de a redecora in 2017

Daca una dintre dorintele tale pe anul acesta a fost sa iti redecorezi apartamentul la un buget rezonabil, nu mai trebuie sa stai pe ganduri! Avand in vedere noile trenduri in designul interior si multitudinea de materiale pe care le ai la dispozitie, redecorarea casei tale se poate transforma intr-o placere si chiar un hobby – nicidecum intr-o sursa de stres si batai de cap.

Astazi iti vom prezenta cateva moduri ieftine si rapide de a redecora in 2017 pentru a schimba complet aspectul unei camere cu ajutorul unor idei ingenioase care sunt accesibile ca pret si foarte interesante.

1. Folie autoadeziva pentru bucatarii

3 Moduri ieftine si rapide de a redecora in 2017
Daca mobila, manerele sau unele obiecte electrocasnice par un pic invechite sau sufera de mici defecte aparute in timp nu este nevoie sa iti schimbi complet mobila sau sa cheltui sume mari de bani cumparandu-ti electrocasnice noi. Alege folie autoadeziva ce imita lemnul pentru a schimba complet usile dulapurilor, folie ce imita marmura pentru a-i da un nou aspect blatului sau mesei de bucatarie, folie de tip aluminiu pentru obiectele electrocasnice mari si mici sau chiar folie colorata pentru unele electrcasnice pentru un efect retro sau chabby chic. Iti poti face bucataria sa arate rustic, modern-industrial, vintage sau exotic alegand diverse tipuri de folie ce se instaleaza usor pe suprafete si nu costa deloc mult.

Folosind folie autoadeziva poti sa imbunatatesti si sa schimbi complet aspectul altor elemente de mobila sau décor din casa: tablia patului, lateralele si usile bibliotecii din sufragerie, masina de spalat din baie sau de pe hol, cuierul etc.

2. Perete atractiv cu fototapet

3 Moduri ieftine si rapide de a redecora in 2017Uneori ne bucuram mult de felul in care arata o camera, dar se intampla sa consideram ca un perete este prea gol, arata prea banal, are nevoie neaparat de lucrari de modernizare / reparatie sau pur si simplu necesita o atentie speciala pentru a se integra mai bine in design-ul general al camerei. Pentru asta nu este nevoie decat sa alegi un fototapet care sa ti se potriveasca. Poti alege fototapet de inspiratie urbana, minimalist-industriala, unul care sa aduca mai multa culoare si contrast in camera sau unul inspirat de natura pentru o ambianta mai placuta.

Unele tipuri de fototapet pot fi folosite si in baie – si astfel poti obtine un décor spectaculos fara sa fii nevoit sa schimbi faianta, proces indelungat si costisitor.

3. O camera in alta camera – hamacul

3 Moduri ieftine si rapide de a redecora in 2017Ce iti poti dori mai mult decat un colt de relaxare unde sa poti citi, motai sau visa cu ochii deschisi? Nu este nevoie sa investesti in modificarea structurii unei camere sau impartirea ei cu pereti de rigips sau caramida de sticla cand iti poti crea un colt intim si special numai cu ajutorul unui hamac si a unui baldachin ingenios care sa iti ofere intimitate. Un hamac scaun pentru doua persoane este o alegere mai mult decat optima daca vrei sa decorezi o camera mai mare sau o mansarda casei. Spatiul astfel creat, protejat de o perdea fina sau de o draperie matasoasa poate deveni o camera in alta camera in care tu sa te simti acasa.

Acestea sunt numai cateva elemente ce pot schimba rapid si ieftin decorul unei camere. Asa cum ai aflat, trendurile anului se concentreaza pe culori puternice, tapet in forme geometrice, decoruri exotice si combinatii de culori inovatoare.

Astfel de trenduri pot fi usor traduse in proiecte de redecorare cu ajutorul tapetului, fototapetului, foliilor auto-adezive, tablourilor, elementelor de mobilier si decoratiunilor.

One thought on “3 Moduri ieftine si rapide de a redecora in 2017

Lasă un răspuns