O paturica pentru canapea

Ultima luna de vara tocmai a inceput, iar asta nu poate fi decat motiv de bucurie. Dar ce faci in serile mai racoroase cand ai avea nevoie de o paturica sa iti tina de cald cand te relaxezi in fata televizorului sau cu prietenii? Noi am pregatit cateva optiuni colorate si foarte pufoase care se vor potrivi perfect cu casa ta.

Patura de polar

Frumusetea si utilitatea unei paturi din polar este ca o poti folosi atat in serile sau zilele mai racoroase, cat si atunci cand vrei sa te faci comoda cu o carte in mana sau sa dormi o jumatate de ora. Materialul usor si subtire face paturica foarte usor de aranjat pe marginea canapelei sau pur si simplu asezata neglijent pe spatarul unui fotoliu.

Paturica de pe fotoliu

Odata ce ai decis ca ai nevoie de ea, urmeaza sa stabilesti ce culoare iti place cel mai mult si cum sa o asortezi cu restul camerei.

Daca o folosesti ocazional si preferi sa o tii „ascunsa”, atunci poti opta pentru culori indraznete precum o patura fucsia, chiar daca nu se potriveste cu cromatica existenta. Tu vei fi multumita si revigorata de culoarea vibranta, iar in timp te poate inspira sa alegi si alte accesorii la fel de indraznete pe care sa le tii la vedere.

Paturica de pe canapea

Pentru situatiile in care vrei sa o tii la indemana pentru ca iti ofera o senzatie deosebita de confort, atunci poti opta pentru asortari ton in ton. Asta inseamna ca paturica poate fi in aceeasi culoare cu canapeaua sau pernele ei, iar textura va fi cea care o scoate in evidenta.

Creeaza contraste cu o patura puternic colorata

Fara a ne abate prea mult de la culorile asortate, cu ajutorul paturii poti sa scoti in evidenta o canapea cu tapiterie prea inchisa sau prea deschisa. Un galben limonada discret si aproape pastelat este foarte frumos complementat de un verde lime sau un galben intens. Rezultatul va fi o ambianta primavaratica cu tonurile ei proaspete de verde.

Tu ce folosesti in momentele de relaxare pentru a-ti oferi un plus de confort? Spune-ne si noua printr-un comentariu in randurile de mai jos!

Lasă un răspuns