Pentru cei care s-au saturat de fetele de masa

 

Traversele pun in evidenta excelent o masa de lemn sau sticla!

Traversele pun in evidenta excelent o masa de lemn sau sticla!

O fata de masa este mana cereasca atunci cand bugetul nu ti-a permis sa schimbi de mult masa, si nu mai arata ca alta data. Ce te faci insa cand tocmai ti-ai luat o masa noua de care esti mandra, si te doare sufletul si sa o ascunzi sub o fata de masa, dar si sa o lasi total neprotejata?

 

Avem doua sugestii pentru tine:

 

*Utilizarea traverselor, un soi de fete de masa evoluate. Acopera cat sa nu zgarii masa cu farfurii/vaze/boluri, dar lasa si descoperita masa cu care te mandresti. In plus, traversele au si o tinuta excelenta, spre deosebire de fetele de masa pe care le tot calci de ani de zile si parca tot degeaba. Inca un aspect: culoarea. Masa ta de lemn sau sticla are nevoie de accesorii vii, nu de clasicul si de altfel si foarte dificilul alb. Un rosu, un portocaliu sau un verde vor insufleti intreaga bucatarie, sa nu mai vorbim ca se potrivesc de minune si pentru sufragerie.

Arata atat de bine, incat nu te va lasa inima sa le scoti doar cand mananci sau cand ai musafiri, le vei angaja cu norma intreaga.

 

*Daca totusi traversele acopera inca PREA MULT, ai hotarat sa iti dezvelesti cat mai mult masa, sugestia mea este sa folosesti suporturi de farfurii pentru luarea mesei. Le poti lasa de protectie si cand nu iei masa, pentru ca acum sunt tot soiul de modele frumoase. De exemplu, poti alege modelul asortat anotimpului: acum ca este toamna poti alege suport de farfurie pe nuante caramizii.

Ambele produse le gasesti la atria. Viziteaza site-ul pentru a vedea culorile disponibile!

Lasă un răspuns