Proiecte practice de organizare pentru timpul liber petrecut in casa

Cand ai de petrecut cateva saptamani in casa, chiar si cele mai ocupate zile iti lasa loc de multe ore in care trebuie sa iti gasesti ocupatie. Poti alege sa le petreci cu activitati relaxante sau cu proiecte practice care sa-ti aduca un plus de satisfactie pentru modul in care ai petrecut acest timp. Daca ai ramas fara idei, te ajutam noi!

Incepe din camara

Chiar si cea mai bine organizata camara are cel putin de o verificare a termenelor de valabilitate de pe condimente si un sters de praf. Acum poti face un invetar al stocului de mancare uscata si o lista de cumparaturi pentru ce mai ai nevoie. Poate gasesti idei noi de ce sa mai gatesti in aceasta perioada.

Continua cu dulapul de haine

Acum ca stai in casa si folosesti mai mult hainele de casa, poti sa-ti iei o dupa-masa in care sa probezi hainele pe care nu le-ai mai purtat de mai mult de 1 an. Ce nu se mai potriveste sau nu iti place poti debarasa, iar restul le poti ordona dupa cloare, le poti calca sau refolosi ca haine pentru casa.

Creeaza un spatiu pentru gandurile tale

Un spatiu pentru tine, pentru meditatie sau pentru momentele pentru tine, inseamna un loc din casa in care sa te simti confortabil, care sa nu-ti distraga atentia. Poti crea acest loc pe un fotoliu sau pe canapea, unde poti aseza cateva perne confortabile si un pled pentru zilele mai reci. Mai lipseste o cana calda de ceai sau cafea si poti petrece in liniste cat timp ai nevoie aici.

Nu uita nici de colectia interactiva

Fiecare avem in casa cel putin un joc, un puzze sau o cutie filme si reviste vechi pe care le-ai pastrat pentru cand vei avea vreme sa le revezi. Acum ai vreme sa le revezi. Sigur te vei bucura sa rasfoiesti prin aceasta cutie, sertar sau dulap de obiecte distractive.

Ofera putina atentie si masinii

Probabil nu o folosesti mai deloc zilele acestea, insa si masina asteapta sa fie curatata de ceva vreme. Cu putin detergent de geamuri, o solutie pentru sters praful si ajutorul unui aspirator, poti curata impecabil interiorul. Nu uita de compartimentele mici pentru depozitare unde s-a adunat cel mai mult praf. Pentru un plus de siguranta, poti folosi solutii cu desinfectant pentru suprafetele pe care le atingi cel mai mult.

Atentie la reactia suprafetelor cu produsul de curatare ales! Testeaza-l prima data pe o zona mica si ascunsa vederii, iar daca totul e ok, atunci aplica pe intreaga suprafata. 

Ce spui de ideile noastre? Daca ti-au fost de folos le poti inpartasi cu prietenii tai, iar daca vrei sa completezi lista noastra ne poti lasa un comentariu!

Lasă un răspuns