Renovarea băii

Renovarea băii

Să nu existe confuzie: renovarea băii va costa timp, baniși poate chiar câteva fire de păr cărunte 😊. Prețulpoate varia și poți ajunge la sume colosale , însă dacă ești inteligent în ceeace privește cheltuielile, investiția se va dovedi că merită.

Trucul este să alegi upgrade-uri care se potrivesc custilul tău de viață și rutina ta zilnică — poate că ai nevoie de o cadă, pentru căliteralmente vei intra în ea zilnic; o nișă de perete unde să depozitezișamponul; două chiuvete pentrucă periajul dinților nu ar trebui să fie un război în cuplu.

În primul rând, înainte de a începe să faci un moodboardsau să te îndrăgostești de un design de baie pe care vrei să-l reproduci,puneți întrebări despre rutina și nevoile tale reale.

  • Care este rutina ta zilnica?Aspectul va depinde de ea.
  • Cât poți cheltui? Maibine să bugetezi acum decât să fii dezamăgit mai târziu.
  • De cât spațiu ai nevoie? Ușor deadăugat acum, mai greu de adăugat mai târziu.
  • Câte persoane vor folosi baia? Vatrebui să decizi: chiuvete dubleși oglinzi sau doar câte una.
  • Ce nu-ți place la baia ta acum? Ca sănu fie replicat în cea nouă, desigur.

Una dintre deciziile de bază atunci când vine vorba derenovarea băii este alegerea unei căzi sau aunei cabine de duș. Înambele cazuri, designul este foarte important, dar funcționalitatea, spațiuldisponibil și nevoile fiecărei persoane sunt cu atât mai mult. Nu este acelașilucru când vorbim de o baie mare în comparație cu una mică și nici spațiu pecare o singură persoană îl folosește în fiecare zi nu este același cu celfolosit de întreaga familie.

Dacă nu știi ce să alegi între cabina de dus și cadă, îți venim înajutor cu câteva informații esențiale, care să te ajute să ai parte de o baiespectaculoasă, dar și în perfect acord cu nevoile tale. Îți arătăm avantajeleși dezavantajele, iar tu vei decide în cunoștință de cauză.

Cada

Când vine vorba de căzi, există destulde multe stiluri care se potrivesc aproape oricărei băi, fiecare stil punândaccent pe doi factori cheie: spațiu și materialul.

Dacă există un factor care determină instalarea uneicăzi, acesta este rafinamentul și eleganța. Cada are ocapacitate remarcabilă de a deveni centrul atenției într-o baie, dând tonuldecorului.

Aceste piese sculpturale te invită să oprești timpul, săte relaxezi și să te conectezi cu sinele tău interior.

Un alt motiv pentru a alege o cadă este că poate fi ceamai bună opțiune pentru satisfacerea nevoilor întregii familii, mai ales dacăexistă copii. Daca locuința este ocupata de o familie cu copii, este importantsă ai o cadăfuncțională pentru ca cei mai mici membri ai familiei să se bucure de baie. Sepot relaxa și se pot curăța în timp ce se joacă cu jucăriile lor preferate.

Totuși, o cadă necesită mai mult spațiu, mai ales încazul modelelor de sine stătătoare.

Cabina de duș

Dacă ai o baie mică alegerea unei cabine de duș este factorulcheie. O cabină de duș ocupă mult mai puțin spațiu decât o cadă și poate fimontata în aproape orice spațiu.

Există cabinede duș de toate dimensiunile, culorile, modelele și formele,oferind acces rapid și ușor.

Dacă vrei să ai un stil de viață ecologic și să consumimai puțină apă, dușul este alegerea ideală. În medie, o baie consumă 250 delitri de apă pe când un duș de 5 minute poate folosi doar 30 de litri (cu 88%mai puțin).

Sa nu crezi că alegând o cabină de duș renunti lastarea de bine, acel moment în care contactul cu apa îți permite să tedeconectezi. Te poți bucura de o experiență unică de wellness la duș, cu efectde ploaie și jeturi cu masaj și vă puteți bucura de beneficiile hidroterapiei,cromoterapiei și aromaterapiei. Energia și bucuria pe care le transmiteculoarea cu care este amenajată baia, lucrează și ea în favoarea ta.

Oricare ar fi alegerea ta, va trebui să instalezi celpuțin o cadă sau o cabină de duș în casa ta,pentru a te bucura de beneficiile sale în viața de zi cu zi.

Tendințele în designul băii înclină spre combinarea celordouă în același spațiu, pentru a oferi o experiență de baie pentru toategusturile. Alegerea unei băi cu cadă și duș este o alternativă ideală pentruindeciși și pentru cei care nu au probleme cu spațiul din baie.

Lasă un răspuns