Sondaj despre activitatea atria pe facebook

La sfarsitul lunii mai am lansat un sondaj pe pagina noastra de facebook si fanii nostri au avut timp pana in data de 15 iunie sa raspunda intrebarilor menite sa ne ajute sa ne imbunatatim activitatea pe aceasta retea sociala.

Am incheiat sondajul cu 517 respondenti, acestia intrand automat in tombola pentru un voucher de 100 de lei pentru comenzi pe siteul atria.ro.

Am vrut sa stim cat de des se intra pe Facebook – si nu ne-a mirat tare sa fie 89.3% care intra zilnic.

Facebookul e folosit pentru socializare de 323 de persoane, pentru produse de catre 311 si pentru a participa la concursuri de catre 264 de persoane.

Majoritatea au ajuns fani ai paginii noastre prin concursurile cu likeuri. A ajutat boxul de like de pe siteul atria.ro, recomandarile prietenilor si introducerea butonului de like in newsletterele noastre bilunare.

Mai mult de jumatate dintre respondenti apreciaza cu nota maxima, 5, ofertele promotionale postate pe pagina noastra de Facebook  in anumite zile ale saptamanii, apreciaza relevanta informatiilor continute de articolele postate pe teme de decoratiune si a celor oferite prin prezentarile de produse.

Raspunsurile voastre o sa ne ajute la mecanismele urmatoarelor concursuri pe facebook.

Se pare ca 67,7% dintre voi preferati concursurile prin tragere la sorti. La fel 226 de persoane vor concursuri cu “intrebari fulger” si cadou instant pentru cel care raspunde primul. Unii prefera si concursurile cu postari de poze.

Cu doar 90 de raspunsuri pozitive ni se confirma faptul ca au apus vremurile concursurilor cu likeuri.

 

Imposibilitatea “atingerii” produselor este un fapt care ii face pe 25% dintre respondenti sa stea departe de comenzile online.

Ne bucuram sa aflam ca 92,7% dintre respondenti ar recomanda pagina noastra de facebook si altor persoane.

 

Multumim mult pentru raspunsuri!

Lasă un răspuns