Creeaza spatii inedite de depozitare acasa

Curatenia de primavara e la cativa pasi distanta, iar o preocupare majora pentru multi dintre noi e depozitarea si organizarea cat mai eficienta a spatiului disponibil. Daca si tu cumperi lucruri mai mult decat te debarasezi de cele vechi, sigur vei aprecia aceste idei despre cum poti crea noi spatii de depozitare prin casa.

1. Masuta de cafea multifunctionala

Vedem tot mai des masutele de cafea din sticla tocmai pentru a crea iluzia de aerisit intr-un spatiu mic, insa aceasta nu este mereu cea mai inspirata alegere. In schimb, alege un model multi-functional, in forma de cos impletit, cufar sau un orice alt model ce are inclus un spatiu de depozitare ferit privirii. Aici poti depozita un pled pentru zilele mai reci, telecomenzi sau alte lucruri mici care altfel ar aglomera masuta.

2. Rafturi minimaliste

Poti cumpara un corp de bilbioteca care sa ocupe spatiu pe podea si perete, sau poti opta pentru etajere si mici corpuri care se fixeaza pe perete si indeplinesc acelasi rol. Aici poti depozita cartile preferate, rame foto, vazele cu flori sau goale, dar si multe alte obiecte pe care altfel le-ai inghesui intr-un dulap cand nu le folosesti.

3. Barul mobil

Atunci cand casa ta este un centru de atractie pentru prieteni, sigur stii cat de mult conteaza sa ai la indemana paharele si sticlele de bauturi. Chiar daca inseamna un corp de mobila in plus, barul este un accesoriu versatil pentru diferite ocazii, fie ca este un cocktail dupa o zi lunga la birou sau o seara de jocuri in care vrei sa tii la indemana proviziile de gustari si bauturi.

4. Console plutitoare

Atunci cand mobilierul este fixat direct in perete iar spatiul de pe podea ramane liber, creezi o iluzie de spatiu aerisit foarte bine. Acest truct il poti aplica cu succes si la holul de la intrare unde in loc de o bancheta sau un cufar de depozitare, poti opta pentru o consola fixata in perete, o oglinda mare.

5. Cosurile pentru textile si alte obiecte

Cosuri impletite, din sarma, din metal – toate sunt o varianta extrem de utila in casa. Le poti depozita intr-un dulap, intr-un colt de camera, sub pat sau dulapuri. Primul pas spre mai mult spatiu este organizarea vizuala a casei. Un spatiu ordonat este un spatiu aerisit si mult mai… spatios!

Tu cum te organizezi la inceput de primavara? Spune-ne trucurile tale in comentarii.

Lasă un răspuns