Tendinte primavara / vara 2014 in amenajarile interioare

Unii spun ca a venit vremea sa renuntam la peretii complet albi. Sezonul acesta vine cu foarte multa culoare, si mobilier sofisticat. Nuante dramatice de albastru inchis, bordo sau mov inchis imbraca peretii sau mobilierul, iar finisajele sunt metalizate. Acum, in centrul atentiei, este contrastul.

Foto: www.smh.com.au

In noua lista de cumparaturi si lucruri de vazut vor fi incluse si magazinele de antichitati. Acest trend a prins popularitate datorita vietii scurte pe care o au noutatile in domeniul deco. Ca si antidot la o canapea demodata sau un covor care nu se mai asorteaza cu incaperea, piesele vintage, mostenite sau cumparate din diverse targuri sunt singurele care pot scoate din anonimat casa. Iar toti prietenii care vin in vizita vor intreba de fiecare data „de unde ai cumparat piesa asta?”.

Foto: www.pinterest.com

Bejul devine acum o culoare a trecutului. Neutru si sigur nu mai intra in planul de redecorare al casei. Desi nu este prima data cand se incearca scoaterea bejului din trend, anul acesta sunt foarte mari sanse sa vedem ca asta se va intampla cu adevarat. In locul lui designerii recomanda albastru, de la nunate electrizante pana la albastru marin.

Foto: blog.purehome.com

Indrazim la mai multa culoare dar si la imprimeuri. Asta este o veste foarte buna pentru iubitorii de tapete cu motive florale bogate, care pana acum ar fi incarcat ambianta. Tapetul il vom asorta accesoriile precum pernele sau draperiile pentru a crea ambianta perfecta de „acasa”.

Foto: www.atria.ro

Iar pentru ca vorbeam de acasa, trebuie sa vorbim de traditie si de zona lui si zona ei. Acum livingul este dotat cu gadget-uri de ultima ora si ecrane TV impreionate si curbate. Nici zona ei nu este mai prejos. In bucatarie, spatiul traditional feminin, este plin de accesorii sofisticate. De la filtrul de cafea la fel de perfomant ca si cel din cafenele, pana la frigiderul care se incadreaza perfect in mobilier sau iese in evidenta printr-o culoare electrizanta ori un luciu de oglinda.

Pentru cei mai putin pretentiosi, alegerea duo-ului alb negru este mereu in trend, iar primavara aceasta nu face exceptie. Tu ce planuri decorative ai pentru primavara aceasta? Povesteste-ne ideile tale in randurile de mai jos.

Lasă un răspuns