Tot ce trebuie sa stii despre covoarele pentru bucatarie

Covoarele pentru bucatarie sunt un accesoriu evitat in majoritatea caselor. Motivul este lesne de inteles. De la faramituri pana la pete de ulei sau mancare, covorul de aici pare sa fie o alege tare neinspirata. Toate aceste “probleme” pot fi evitate simplu si usor daca stii sa alegi modelul potrivit.

Alege un covor de bucatarie cu o tesatura plana

Tot ce trebuie sa stii despre covoarele pentru bucatarie

Un covor realizat din materiale naturale sunt o alegere interesanta in acest spatiu. Pentru ca acest tip de tesatura nu are fire lungi care sa capteze faramiturile, covorul va fi extrem de usor de intretinut in acest spatiu.

Adaugand un covor in bucatarie castigi un nou accesoriu si mod de a-ti exprima gusturile si personalitatea. In plus, spatiu predominant functional din bucatarie, este incalzit prin alegerea unui model de covor in culori blande de rosu si galben. Acum nu mai trebuie sa iti faci griji ca vei aluneca daca e cumva apa pe jos.

Poti alege dintr-o infinitate de modele

Daca modelele traditionale de tesaturi nu sunt pe gustul tau, poti opta pentru covoare in una sau doua culori, care sa se asorteze perfect cu nota decorativa pe care incerci sa o obtii aici. Un alt lucru important este alegerea tonurilor potrivite pentru o mai buna intretinere. Evita albul pur sau culori pe care se va vedea chiar si o simpla pata de apa.

Pentru ca acest spatiu este predispus la mici accidente cu pete, alege covoare pe care le poti spala in masina sau pe care le poti duce cu usurinta la curatatorie. Trebuie doar sa fii antenta ca atunci cand le cumperi, covoarele sa poata fi curatate in siguranta fara sa se decoloreze sau culorile lor sa iasa si sa pateze.

Covoare pentru bucatarie sau balcon

Acelasi covor care se potriveste de minune la tine bucatarie va arata perfect si in balcon. Nu trebuie sa iti faci griji ca materialul isi va pierde tinuta si culorile daca alegi cu atentie modelul. Un covor cu aspect natural, in culori neutre, este un accesoriu foarte versatil in orice spatiu de trafic din casa sau de pe terasa.

Ce parere ai despre covoarele din bucatarie? Le preferi sau le eviti? Spune-ne si noua intr-un comentariu!

Lasă un răspuns