Trenduri despre care designerii spun ca ar trebui sa dispara in 2020

Tendintele in design interior pentru 2020 au si inceput sa apara de pe la jumatatea anului trecut, dar abia acum se pot vedea adevaratele directii si orientari.
Designerii sunt de parere ca este mult mai satisfacator sa reamenajati ceea ce aveti deja. Acest lucru va aduce energie noua in spatiul vostru si va permite sa vedeti lucrurile intr-un mod nou. S-ar putea sa va descurcati mai bine fara anumite piese in locuinta, iar altele sa aiba cel mai probabil nevoie de unele ,,actualizari”.
Iti propunem mai jos cateva trenduri despre care designerii spun ca ar trebui sa dispara in 2020.

1. Practic inainte de frumos

O incapere trebuie sa fie mai intai practica, apoi frumoasa. Puteti incepe prin a imbunatati aspectul acesteia cu lucruri pe care le detineti deja. De exemplu, o noua energie poate proveni prin simpla utilizare a unei mese laterale drept noptiera. Cele mai bine proiectate camere sunt cele care se simt stratificate, asamblate de-a lungul timpului si frumos amenajate.

2. Lemnul si mobila

Mobilierul anului 2020 este inspirat de stilul nomad. Piesele sunt compacte, multifunctionle, inteligente, artistice si flexibile. Spatiul ocupat de mobilier este cat mai redus fara a diminua, insa, catusi de putin calitatea vietii. Se pastreaza mobilierul util si se renunta la piesele care au doar rol decorativ. Va fi un fel de stil minimalist, cu mai mult confort si mai multa culoare.

3. Jucati-va cu accesoriile

Uneori, cele mai mici lucruri pot avea un impact urias. Scoateti lampile de pe noptierele din dormitor si incercati-le pe masuta din camera de zi. Sau mutati-va oglinzile – daca au fost atarnate deasupra semineului, incercati sa le mutati in holul de la intrare sa vedeti cum afecteaza lumina. Mutarea tablourilor, a pernelor decorative si a covoarelor este, de asemenea, un mod extrem de eficient de a schimba aspectul unei camere. 

4. Fara griuri, decor monocromatic sau alb predominant

Griul, atat de folosit in anii trecuți, a ajuns sa provoace saturatie si saa iasa din preferinte. Recomandarea este intoarcerea la tonurile calde de brun. Suntem indemnati sa abandonam culorile neutre si sa ne indreptam spre cele cu mai multa personalitate.

Tu cum te-ai gandit sa-ti decorezi locuinta in 2020?

Lasă un răspuns