Design interior – cele mai fresh tendințe de primăvară

După luni de vreme rece și tristă, mulți dintre noi simțim dorința de a ne amenaja casele și de a îmbrățișa energia care vine odată cu noul sezon. Dar poate fi dificil să știi de unde să începi pentru a oferi spațiului tău o senzație de prospețime.

Primăvara este un moment bun pentru revitalizare în design interior. Cele mai multe proiecte de reamenajare încep în această perioadă.

În anul 2023 este la modă să fii îndrăzneț, iar acest lucrueste valabil și când alegem covorul. Versatile, potrivite atât pentru interior cât și exterior, de la bucătărie la camera de zi și baie, covoarele reușesc să ofere un touch de eleganță și rafinament oricărei încăperi.

Din punct de vedere al paletei cromatice puteți opta pentru covorul Ligne Lalee Cloud, care o să fie piesa de rezistență a încăperii. Este ideal pentru sufragerie – locul perfect de relaxare alături de cei dragi.

Imprimeurile în carouri, o estetică „romcom” și culorile complementare, sunt printre cele mai populare tendințe de design pentru primăvara 2023.

Covorul Lights te va ajuta să oferi personalitate casei tale.

Cu fiecare nou sezon vine o oportunitate de a ne reîmprospăta spațiile și de a crea mai mult stil, frumusețe și funcționalitate în casele noastre.

Crearea unor spații care încurajează conexiunea cu natura este o tendință în plină expansiune în anul 2023. Design-ul biofil nu înseamnă doar plante, ci se referă la orice element natural, inclusiv lumina și calitatea aerului.   

Ca să ai mai multă lumină naturală într-o încăpere din casa ta poți opta pentru uși cu sticlă.

Iar dacă locuința ta nu are ferestre mari, poți renunța la draperii sau poți alege unele foarte transparente.

Când vine vorba de pardoseală, tendința pentru 2023 este naturalețea și funcționalitatea.

Un element care va funcționa practic în orice interior modern este parchetul Triplustratificat Barlinek, care prin textura sa lemnoasă, oferă interiorului o senzație de „căldura de acasă”.😍 Este o bază excelentă pentru design-uri moderne și elegante.

Pentru mai multă inspirație, nu ezitați să ne contactați.

Lasă un răspuns