Covoarele pufoase: soluția pentru confortul picioarelor tale.

Cu o istorie îndelungată, încă din cele mai îndepărtate timpuri, covoarele joacă un rol esențial în casele noastre. Mai mult decât simple accesorii decorative, covoarele, prin design-ul și utilitatea lor, reușesc să însuflețească fiecare încăpere.

    Versatile, potrivite atât pentru interior cât și exterior, de la bucătărie la camera de zi și baie, covoarele reușesc să ofere un touch de eleganță și rafinament oricărei încăperi.

Vă aflați în căutarea unui covor chic, confortabil și mereu în trend?

În acest articol urmează să vorbim despre cele mai iubite covoare, conform trendurilor și anume: covoarele pufoase sau shaggy, așa cum mai sunt numite.

Vedetele anilor 70, covoarele shaggy sunt din nou în tendințe. Datorită aspectului unic și materialelor folosite, de la bumbac și lână, până la poliester, covoarele pufoase sunt printre alegerile de top ale clienților noștri, mai ales în sezonul rece.

Textura moale și confortabilă la atingere oferă o senzație de relaxare și căldură incontestabilă.

Totodată aceste covorașe pot deveni ușor locul de joacă al micuților ce abia acum descoperă lumea, firele moi fiind un scut protector față de pardoseala tare.

            Dacă vă decideți să alegeți un covor pufos pentru casa dvs. este important să alegeți ce tip de fir preferați: lung sau scurt. În cazul stilului tradițional, un covor pufos cu fir scurt este alegerea potrivită, pe când, în cazul amenajărilor interioare moderne, covorul shaggy cu fir lung poate deveni vedeta încăperii.

            Echipa Atria va pregătit o selecțieatent aleasă de covoare pufoase, ce se pot integra perfect în confortul caseivoastre.

1. Colecția Lalee Hides – Emotion

În culori pale, atent alese, covorul pufos ”Hides Emotion” te invită să trăiești emoția uneiseri de iarnă, petrecută în confortul casei tale.

Potrivit pentru camerele mici și cozy, covorul pufos HidesEmotion poate completa cu ușurință orice tip de design, oferind o notă deeleganță și senzualitate.

Caracteristici:

  • Material: 100% Polyester
  • Formă: dreptunghiular
  • Înălțime fir: 27mm

2. Colecția Ligne Lalee – Cloud

Senzație de căldură și confort, la superlativ.

Covorul Ligne Lalee Cloud cu fir lung este ideal pentru sufragerie, locul perfect de relaxare alături de cei dragi.

Caracteristici:

  • Material: 100% Polyester
  • Formă: dreptunghiular
  • Înălțime fir: 33mm

3. Colecția Lalee  Hides Cosy

Ideal pentru terasă sau balcon, covorul Hides Cosy este creat special pentru cei care adoptă un design nonconformist.

În forma sa unică, covorul Hides Cosy este versatil și vineîntr-o gamă variată de culori, de la ivory la galben auriu.

Caracteristici:

  • Material: 100% Polyester
  • Formă: dreptunghiular
  • Înălțime fir: 25mm

3. Colecția Lalee  Hides Heaven

Un covor în tonuri pastelate ce își va găsi locul lângă canapea sau patul din dormitor.

Caracteristici:

  • Material: 100% Polyester
  • Formă: dreptunghiular
  • Înălțime fir: 39mm

Tips&Tricks: Adesea, covoarele pufoase sunt perfectepentru dormitor și camera de zi. Evitați plasarea acestora în camerele detranzit sau bucătărie, fiind mult mai greu de întreținut decât cele clasice.

Pentru spațiile aglomerate, bucătării sau camerele de tranzit vă recomandăm covoarele in/out(interior/exterior) sau cele cu fir scurt. Toate le găsiți pe atria.ro/covoare.

Iar dacă vreți să completați spațiul cu accesoriile potrivite – în gama heaven avem păturici și perinițe decorative în aceeasi culoare.

Lasă un răspuns