Despre blogul Atria

Bine te-am gasit!

Sa ne prezentam mai intai: eu sunt Atria, si iti ofer covoare, perdele, draperii si alte textile pentru a-ti amenaja casa exact cum doresti, conform gusturilor tale si ale familiei.

Voi fi la dispozitia ta pe parcursul vizitei tale pentru orice ai nevoie: sfaturi, sugestii, informatii suplimentare, clarificari. Gandeste-te la mine ca la prietena cu care ai iesit la shopping: sunt langa tine cand  iti surade o anumita combinatie, dar nu esti sigura si vrei sa verifici cu cineva avizat, cand vrei sfaturi despre ce ai putea sa faci pentru a-ti imbogati amenajarea locuintei si a te simti mai bine, cand vrei sa citesti articole care sa te ajute sa cunosti mai bine produsele pe care ti le sugerez, sau care sa iti dea sugestii despre ce ai putea face pentru imbunatatirea decorului, ce produse ai putea folosi si care sunt avantajele fiecaruia.

Te voi tine la curent cu toate informatiile interesante din amenajari interioare, cu detalii utile despre anumite tipuri de produse. Pentru orice informatie suplimentara, voi fi intotdeauna bucuroasa sa iti ofer detalii!

10 thoughts on “Despre blogul Atria

  1. pentru tapiterii aveti si piele ecologica corfu pe alb? pe site nu gasesc…

    multumesc.
    Cu respect,
    Manu S.

Lasă un răspuns