Concurs – 4 motive de sarbatoare cu Atria


atria-aniversare-google2120x1920A mai trecut un an de comenzi si iata ca ne aflam din nou in luna septembrie, luna aniversara Atria. Iar pentru ca in 23 septembrie Atria sarbatoreste inca un an de perdele colorate, covoare moi si pufoase si multe alte decoratiuni,  am pregatit 4 motive de sarbatoare pentru cei care ne sunt alaturi. Astfel, am organizat un concurs la care am pus la bataie 4 vouchere de cumparaturi pe Atria.ro:

  • Voucherul 1 – 200 lei
  • Voucherul 2 – 150 lei
  • Voucherul 3 – 100 lei
  • Voucherul 4 – 100 lei

Cumparaturile pentru cele 4 vouchere au transport gratuit!

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs?

Intra pe www.atria.ro si alege produsele pe care le vrei in toamna aceasta pentru casa ta. Nu uita sa ne lasi intr-un comentariu pe pagina de Facebook link-urile de la produsele alese.

 

Pentru ca un comentariu sa fie valid, acesta trebuie sa contina cel putin un link de pe www.atria.ro.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu, iar cei care se inscriu cu mai multe comentarii vor fi luati in considerare dupa primul comentariu lasat, celelalte nefiind luate in considerare.

Perioada de desfasurare este 3 – 21 septembrie, iar castigatorii vor fi anuntati in 16 septembrie pe pagina de Facebook.

Castigatorii sunt rugati sa isi trimita datele de contact intr-un mesaj privat pe Facebook pentru a intra in posesia voucherului.

Persoanele care nu isi revendica premiul in decurs de o saptamana de la anuntarea acestora vor pierde premiul, iar acesta va fi oferit rezervelor.

Suntem nerabdatori sa aflam care sunt produsele voastre preferate in aceasta toamna si ce modificari mai vreti sa faceti prin casa. Asa ca, va invitam sa va inscrieti la concurs pe Facabook, iar noi va dorim mult succes!

8 thoughts on “Concurs – 4 motive de sarbatoare cu Atria

Lasă un răspuns