Cum realizezi un decor monocrom cu alb

E ceva foarte linistitor intr-un decor monocrom alb. Starea de calm si bine o resimti instant, de cum pasesti in acest decor.

Daca obiectivul pentru decorul casei tale este sa induci o stare de bine in cel putin una dintre incaperi, atunci ideile de mai jos sunt pentru tine!

Monocrom in dormitor

Locul dedicat exclusiv odihnei este cel mai bun spatiu pentru a pune in practica aceasta idee decorativa. Vei descoperi ca este foarte usor sa gasesti lenjerii de pat albe din bumbac, cuverturi si perne decorative in aceeasi familie cromatica, dar si alte textile precum perdeaua si draperia in aceeasi paleta cromatica.

Daca totusi simti nevoia unei pete de culoare, poti include orice alte materiale in culoarea lor naturala, precum lana sau inul. Astfel, senzatia de calm si bine aerisit nu isi va pierde din intensitate.

Monocrom in camera de zi

Cum realizezi un decor monocrom cu alb

Ce poate fi mai elegant pentru camera de zi decat o sofa alba, bine accesorizata cu perne confortabile? Un pled intr-o nuanta de bej sau ivory va adauga un plus de eleganta spatiului.
Poti opta pentru un covor intr-o tesatura naturala, din lana, sau chiar o blana naturala pentru un plus de confort si o pata de culoare ce completeaza ambianta.

Daca vrei sa duci ideea si mai departe, poti opta pentru o pardoseala din lemn alb, care va deveni usor un element spectaculos in decor.

Un colt de rai monocrom

Daca probabil o redecorare completa a unei incaperi din casa nu este in planurile tale in perioada urmatoare, poti opta pentru o varianta mai la indemana. Poti crea o zona in care sa predomine albul, in oricare incapere din casa. Ai nevoie doar de cateva piese, sau de cateva textile precum un pled si cateva perne, un covoras si un fotoliu confortabil.

Impactul unei zone alb mocrom in casa este vizibil instant, chiar si in doze mai mici. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji pentru intretinerea pieselor in aceasta culoare sensibila atunci cand ele nu predomina decorul.

Lasă un răspuns