Ghid pentru alegerea ușilor de interior perfecte pentru casa ta

Ușile de interior sunt mai mult decât un element util în amenajarea casei. De ani buni, alegerea dimensiunilor, modelului și culorii ușilor de interior este extrem de importantă în definirea stilului de amenajare a unei case.

Dacă te afli în fața etapei de alegere a ușilor de interior, probabil te întrebi ce s-ar potrivi în atmosfera casei tale.  O ușă de interior aleasă corespunzator într-o amenajare este capabilă să transforme complet interiorul.

Ești adept al stilului boho, dar în același timp ești mereu copleșit de numărul mare de obiecte combinate pentru amenajarea acestui stil de interior?  Identifică elementele care ți se potrivesc cel mai bine, apoi alege o ușă din colecția Porta Verte PREMIUM C în noul finisaj Pin Anderson. Această culoare se va potrivi perfect cu accesoriile naturale specifice stilului boho.

Nu-i așa că atunci când o rază de soare cade pieziș pe podea, totul pare mai frumos? Lumina naturală transformă spațiile interioare și lărgește suprafețele, punând în valoare elementele pe care vrei să le accentuezi. Cu modelul de ușă Concept K3, primești zilnic o infuzie de energie și bună dispoziție.

Natura Vector model J este o ușă din furnir natural, care aduce eleganța în orice încăpere. Aspect de lemn, cu nervuri ca ale unei frunze, care vibrează energii pozitive. 

Ce poate încălzi vizual mai bine un interior, decât lemnul? Textura și culoarea ușii Porta Harmony , cu furnir natural te duc cu gândul la un loc care îți oferă în mod elegant liniște și intimitate.

În funcţie de model, canatul are la bază construcţia ramei de tip ramă și panou prevăzut cu traverse orizontale și panouri combinate cu sticlă mată calită.

Ce anume face ca locuințele noastre să fie liniștite și calme ? Ordine, minimalism, dar și culori pale și luminoase în interior.

Ușa Verte Premium model E.5 funcționează bine în interioarele mici, lărgește optic orice cameră și aduce armonie.


Lasă un răspuns