3 motive pentru care să alegi mobilă personalizată

Fiecare spațiu de locuit este unic și original pentru că este„al nostru”.

Însă, uneori, originalitatea sa poate fi complicat de construit. Uneori simțul nostru estetic, combinat cu așteptările înalte fac dificilă găsirea soluțiilor perfecte pentru casă.

Atunci când ne gândim la mobilă, majoritatea oamenilor se îndreaptă automat către lanțurile de tip mass-market, care oferă piese de mobilier prestabilitate.

Înainte de a începe să cauți ceea ce îți dorești, în multitudinea de opțiuni prestabilite, noi ți-am pregătit un articol care să îți ofere o mână de ajutor.

Astăzi, vei descoperi o serie de motive pentru care mobilă la comandă este o idee strălucită atunci când îți dorești să transformi casa într-un cămin, așa cum îți dorești.

1. Tu decizi stilul

Casa fiecăruia este o poveste. O oglinda care ne reflectă, mai mult sau mai puțin, personalitatea.

Astfel, primul și poate cel mai important avantaj atunci când alegi piese de mobilier la comanda, sau mobilă personalizată, este unicitatea.

Chiar dacă astăzi este mult mai facil să achiziționezi piese de mobilier de tipul mass market, piesele făcute la comanda sunt unice și nu se vor regăsi în altă casă. Mai mult, mobila personalizată îți permite să alegi dimensiunile în funcție de spațiul destinat, nu de a găsi soluții de compromis pentru că încăperea să arate bine.

Astfel îți exprimi stilul și personalitatea, folosind tot spațiul pe care încăperea ți-l oferă, fără a face vreun compromis.

2. Poți controla mărimile și proporțiile

Asta mai înseamnă și adaptabilitate.

Este binecunoscut faptul că mobila la comanda constituie un mare avantaj, acela de a se adapta nevoilor specifice fiecărei încăperi, în funcție de stilul și materialele dorite.

Atunci când intri într-un proces de transformare a casei este important să nu te simți constrâns de alegerile pe care le ai la dispoziție.

Alegând mobila personalizată ai puterea de decizie în alegerea fiecărui detaliu, poți chiar determina ce aspecte funcționale și utilități să aibă piesele de mobilier.

3. Ai control asupra bugetului

În popor există un zvon, acela că mobila făcută la comanda este costisitoare.

Multă lume presupune că mobilierul realizat la comandă, pentru living, bucătărie, dressing sau hol, poate fi costisitor. Contrar opiniei generale, ai flexibilitate în ceea ce privește prețul. Poți obține piesa de mobilier dorită, într-o limită de preț stabilită de tine. Nu numai că vei obține piesa de mobilier personalizată conform nevoilor tale și particularităților camerei, dar ai această libertate de a decide cât vrei să cheltuiești.

Spațiul tău este locul în care îți refaci bateriile, petreci momente alături de cei dragi, iar acesta trebuie să îți exprime personalitatea, sau cel puțin să te bucure atunci când te afli în el.

Astfel, este important cum îl decorezi și ce piese alegi!

Mai sus ți-am oferit doar o serie de motive pentru care mobila la comandă este o opțiune pentru tine și casa ta.

Te așteptăm în showroom-ul Atria pentru a împărtăși cu tine mai multe avantaje și pentru a-ți prezenta ce opțiuni găsești la noi!

Lasă un răspuns