4 moduri inedite de a include bulinele in decor

Probabil printre cele mai accesibile motive decorative, bulinele albe, negre, colorate, le gasim peste tot, de la clasicele „polka dots” pana la imprimeuri elegante in culori holografice. Fiind alternativa jucausa a dungilor, bulinele pot da viata unor decoruri vintage, cu inspiratie pinup, dar si unor decoruri foarte proaspete, tineresti si vibrante.

Haideti sa descoperim cateva moduri inedite de a folosi bulinele in decor, care sa te faca sa spui “nu m-as fi gandit la asta!”.

  1. Efecte optice cu buline metalizate

4 moduri inedite de a include bulinele in decorOfera o nota pretioasa peretilor si alege sa creezi efecte optice cu bulinele autocolante. Tot ce trebuie sa faci e sa gasesti nuanta potrivita de material metalizat, sa le decupezi in marimile potrivite si sa creezi o aglomerare de buline din care se desprind crescator o ploaie de buline. Efectul este unul potrivit pentru o camera a copiilor, dar si pentru un perete accent in camera de zi.

  1. Supradimensionat pentru decoruri wow

4 moduri inedite de a include bulinele in decorCreste volumul bulinelor si lipeste-le aleator pe suprafata peretelui pentru un efect izbitor, potrivit aproape in orice incapere. Pentru un plus de efect, alege sa asortezi bulinele cu nuanta de baza a peretului pentru a crea armonie in intregul decor. Nimeni nu va ghici ca asta e creatia ta, ci nu un tapet scump.

  1. Picteaza buline colorate asa cum vrei tu

4 moduri inedite de a include bulinele in decorAtunci cand ti-e greu sa stai departe de imprimeul “polka dots”, alege sa il personalizezi asa cum iti doresti prin culoare si aranjament. Asorteaza culorile sau nuantele si aplica-le pe orice suprafata, folosind un burete ca si o stampila cu care aplici modelul din mers.

  1. Accesorizeaza cu buline

4 moduri inedite de a include bulinele in decorLa fel ca si dungile, bulinele sunt usor de asortat intr-o multime de imprimeuri mai elaborate, dar fac casa buna si cu clasicele dungi. Asorteaza bulinele de pe pereti cu un covor un dungi sau uni, sau cu textile cu imprimeuri vegetale mari.

Cheia unui decor cu buline reusit, este o buna dozare a suprafetelor cu imprimeuri si a celor uni, pentru a crea un decor fluid, dinamic si placut privirii.

Lasă un răspuns