5 Accesorii esentiale pentru sezonul rece

Vara e deja trecuta si aerul rece incepe sa se strecoare si in interiorul caselor noastre. In sezonul rece si de tranzitie intre geamurile deschise ale verii si caloriferele calde, fiecare are nevoie sa se faca confortabil acasa. Mai jos ti-am pregatit cateva propuneri pentru o ambianta placuta in casa chiar si in sezonul rece.

  1. Paturi, pleduri sau cuverturi

In momentele de relaxare pe canapea sau fotoliul preferat nu trebuie sa fie intrerupte de senzatia de rece la maini sau picioare. Alege sa tii la indemana paturi moi sau pleduri, pe care sa le folosesti pentru mai mult confort fie ca vrei sa citesti sau sa vizionezi serialele preferate.

  1. Covoare pufoase

Stim cat e de neplacut sa umbli in talpile goale prin casa, in special pe suprafetele de gresie sau piatra. Nici suprafetele de lemn nu sunt mai iertatoare in sezonul rece, in special daca nu ai incalzire prin pardoseala. Acum e momentul sa te gandesti la achizitia acelui covor moale si pufos, care nu doar incalzeste si puncteaza vizual decorul, dar este si o placere pentru talpile tale.

  1. Halate de baie

Ce poate fi mai confortabil decat un halat de bumbac cand iesi de la dus? Nu doar ca iti va tine de cald, dar este deosebit de placut si confortabil pe purtat in casa in zilele de odihna si relaxare.

  1. Lenjerii de bumbac satinat

In zilele reci, o lenjerie de bumbac satinat sunt calde si confortabile, iar design-ul lor colorat si elegant va inveseli chiar si cea mai mohorata zi de toamna.

  1. Prosoape din bumbac egiptean

Prosoapele din bumbac egiptean sunt o adevarata comoara pentru baia ta. Nu doar ca sunt foarte rezistente in timp, dar ele devin mai placute la atingere dupa fiecare spalare fiind un rasfat pentru pielea ta de fiecare data cand le folosesti.

Cu accesoriile potrivite pentru acasa, chiar si cele mai racoroase zile de toamna pot fi incalzite pentru ca tu sa te bucuri de acelasi confort acasa, indiferent de sezon si cu minim de efort sau buget.

 

Lasă un răspuns