5 idei decorative atemporale de la Meghan Markle

Inainte de a deveni ducesa de Sussex si cea mai recenta favorita din familia regala britanica, Meghan Markle era cunoscuta atat pentru talentul ei ca actrita, cat si pentru pasiunea ei pentru blogging.

Astazi vom afla impreuna de la Meghan Markle 5 recomandari pentru un decor atemporal in camera de zi.

  1. Suprapune covoarele pentru un plus de textura

5 idei decorative atemporale de la Meghan MarkleUn covor mare uni si un covor mai mic accent. Sau o suita de covoare mai mici cu o tranzitie interesanta intre ele. Atunci cand forma spatiului face dificila folosirea unui singur covor sau ambianta dorita este de inspiratie vintage sau boema, o suprapunere de covoare iti rezolva o mare parte din provocarea decorativa.

Alege sa asortezi fibre naturale precum lana, cu o piele naturala de miel sau vaca pentru un rezultat armonios pe pardoseala.

  1. Accesorizeaza mesele din casa

5 idei decorative atemporale de la Meghan MarkleO masa lasata goala sau accesorizata cu un pahar de apa sau o telecomanda nu este ce ne-am gandit. In schimb, alege sa ascunzi tehnologia intr-o cutie frumoasa, alatura-i o carte cu o coperta interesanta, sau un mic obiect de arta.

  1. Alb si negru sunt o alegere mereu in tendinte

Duo-ul alb-negru este greu de egalat in decor. Fiind o alegere sigura si pentru cei mai putin priceputi, aceasta combinatie adauga o nota eleganta instant. Un covor in carouri alb-negru, o canapea alba cu perne de catifea negre, sau perdele albe si o draperie bogata neagra. Posibilitatile sunt infinite.

  1. Alege sa folosesti pernele decorative

5 idei decorative atemporale de la Meghan MarkleUni, cu imprimeuri, din acelasi material cu canapeaua sau draperia. Foloseste-le cu generozitate pentru a crea un spatiu mai bine inchegat dar si mult mai confortabil.

  1. Adauga o planta

5 idei decorative atemporale de la Meghan MarkleDecorul sufrageriei este incomplet fara ceva verdeata. In functie de lumina pe care o ai in sufragerie, alege o planta care sa fie fericita aici ca sa te bucuri de un plus de oxigen si buna dispozitie.

Chiar daca blogul lui Meghan Markle nu mai este disponibil, sfaturile ei raman in continuare in arhiva internetului de unde vor fi in continuare o sursa de inspiratie si bun gust in decorul interior.

 

Lasă un răspuns