5 motive pentru care să-ți renovezi locuința toamna.

Adesea, vara ne găsește ori pe șezlong la mare, ori în fața unui proiect de renovare a casei. În mod tradițional sezonul cald este cel pentru care optăm atunci când decidem să ne vopsim pereții sau să schimbăm mobila, însă atunci când ne gândim la un plan de renovare sau modificare a casei, adesea, este necesar să luăm în calcul multe aspecte și cel mai important este momentul în care alegem să facem acest proiect. 

Deși lunile de vară sunt în topul favoritelor, din diferite considerente, toamna are un farmec aparte și reprezintă un moment ideal pentru a face modificările dorite în casă. 

Astfel, dacă v-ați gândit să vă reamenajați casa, poate doriți să o faceți în toamna, așa că v-am pregătit o listă cu principalele 5 avantaje pentru care să alegeți să redecorați toamna.

1. Toamna este sezonul reducerilor

Pentru că majoritatea oamenilor preferă să-și facă lucrările de renovare în timpul verii, deoarece este sezonul concediilor, materialele necesare sunt în mod normal scumpe.

În comparație cu alte sezoane, toamna are unele dintre cele mai bune oferte, deoarece magazinele încearcă adesea să își elimine stocul, articolele cu cerere ridicată pentru renovare, precum parchet, vopsea și, cel mai important, mobilier pentru casă sunt adesea la reducere în această perioadă a anului.

Toamna este perioada reducerilor, momentul perfect în care să alegeți noi piese de mobilier pentru casă.


2. Vremea rece are beneficiile ei

În sezonul de toamnă climatul este mult mai răcoros.

Cu temperaturile scăzând încet, este ușor să realizați proiecte mari în aer liber, cum ar fi amenajarea fațadei clădirii, amenajarea grădinii interioare sau vopsirea ușilor. Când lucrați în condiții atât de reci, nu va trebui să vă îngrijorați de fenomenele meteorologice extreme, cum ar fi valurile de căldură. Aerul de toamnă reușește să aerisească încăperile proaspăt vopsite, lăsând un miros proaspăt, fără a simți mirosul substanțelor chimice utilizate în procesul de redecorare.

3. Toamna este (mai) liniște în casă

 Spre deosebire de alte perioade în care majoritatea oamenilor sunt acasă, pe timp de toamnă oamenii se întorc la muncă iar copiii sunt la școală. Dacă alegeți să redecorați singur, fără un ajutor specializat, este important să profitați de fiecare moment în care casa este liberă.

4. Toamna proiectele sunt finalizate rapid 

Deoarece foarte puțini oameni doresc să-și renoveze casa în sezonul acesta, toamna este o perioadă în care constructorii și specialiștii în design interior au agenda (mai) liberă. Prin urmare, este mult mai ușor să contractați acest gen de servicii pe timp de toamnă.

Aceștia vor dedica timp și atenție proiectului dvs, căci nu există nici o presiune. 

Atunci când optați pentru contractarea unor servicii, pe timp de toamnă, puteți fi sigur că acesta va fi finalizat mult mai rapid.

În cele din urmă, vei avea casa la care ai visat, un preț ușor de buzunar.

5. Casa va fi gata pentru sezonul sărbătorilor 

Dacă obiectivul dvs. este să vă impresionați oaspeții în timpul sărbătorilor, toamna este cel mai bun moment pentru a vă efectua renovările. Pentru un plus de spectacol, la finalul renovărilor puteți realiza o cină festivă, în care să prezentați casa.

Cu toate acestea, înainte de a începe un proiect complex de renovare, asigurați-vă că îl finalizați înainte de începerea sărbătorilor, căci poate fi problematic atunci când doriți să găzduiți oameni într-o casă  parțial renovată. 

Deși pare atipic, toamna este un sezon perfect pentru a face schimbări, atât în garderobă cât și în casă.

 Noi te așteptăm pe site-ul nostru unde am pregătit o serie de reduceri, fix la fix cu planul vostru.

Lasă un răspuns