Idei decorative pentru a scapa de astenia de primavara

Intre schimbarea garderobei, a ceasului si a vremii de afara, multi dintre noi trecem printr-o perioada in care oboseala pare sa nu se risipeasca dupa un somn odihnitor sau un weekend de relaxare.

Daca si tu suferi de astenia de primavara si vrei sa-i limitezi efectul cat mai mult, atunci ai nevoie de un proiect cat mai relaxant si placut. Ti-am pregatit cateva idei despre ce poti face in acest sens.

Curatenia de primavara

Acum e un bun moment sa aerisesti intreaga casa, sa dai jos si sa cureti perdelele si geamurile pentru ca soarele sa intre cat mai bine in casa. Iar ca rasplata pentru munca ta, infrumuseteaza-ti decorul cu o vaza de flori de primavara, sau chiar o jardiniera cu un aranjament pe care apoi il poti muta in gradina.

Nu uita de pernele decorative si paturi

Paturile grele pe care le-ai folosit toata iarna au nevoie acum de o reimprospatare, la fel si pernele. Curatenia de primavara e momentul cel mai bun sa le cureti si sa le schimbi cu cele de vara. Poti opta pentru modele colorate mai vesel, cu cromatica marina, sau influente vegetale. Orice pentru a-ti induce starea de bine pe care o ai intr-o zi frumoasa de vara.

Monteaza tapet sau vopseste peretii

Efectul de ceva nou in garderoba sau in decorul casei ofera o stare de bine si satisfactie o perioada de timp. Asa ca, acum e cel mai bun moment atat pentru starea ta de spirit cat si ca anotimp, sa incepi proiecte de renovare in casa. Tapetul e cea mai rapida varianta de a schimba decorul, in timp ce vopsirea peretilor necesita cateva zile pentru uscare, dar ambele au un efect notabil.

Tot acum e cel mai bun moment pentru a aduna restul decoratiunilor de Craciun ramase prin casa, sau orice ce aminteste de iarna. Inlocuieste-le cu flori sau mici obiecte decorative colectionate din concedii.

Tu cum treci peste astenia de primavara? Spune-ne si noua in cometarii.

Lasă un răspuns