Importanța luminii și a corpurilor de iluminat în design-ul interior

Fiecare cameră artrebui să aibă o combinație de iluminare, inclusiv lumini din tavan, de accentși de lucru.

Orice designer de interior cu experiență vă va spune că iluminatul este uningredient esențial atunci când decorați o cameră. Dacă ești tentat să-țipetreci mai mult timp alegând mobilier sau obiecte de decorațiuni, amintește-țică lumina potrivită poate schimba radical aspectul unei camere.

Nu-i chiar atat de usor sa alegi corpurile de iluminatpotrivite așa că noi îți venim în ajutor cu câteva propuneri.

Aplica ESMOND adaugă un farmec aparte încăperilor, aducând lumina sub forma unor constelații strălucitoare. Este disponibilă sub formă de suspensie cu 3, 5 sau 12 globuri și aplică.

Pentru un efect wow lampadar-ul Asgard  își găsește cu ușurință locul în orice încăpere. Mixajul materialelor utilizate împreună cu liniile curbate, sunt caracteristicile distinctive ale acestei game.

Lumina potrivită îmbunătățește starea de spirit, inspiră productivitate și ne motivează. Lampadar-ul GALLANT nu doar că atrage atenția prin design-ul său dar este și foarte practic datorită brațului reglabil care vă pemite să poziționați abajurul la înălțimea dorită, focalizând astfel lumina.

Dacă doriți un aer glamorous in living sau dormitor cu lustra Orchide, accesorizată cu cristale decorative, amplificați luxul și rafinamentul încăperii.

Iluminarea creează adâncime și înălțime, locuri confortabile și atrage atenția asupra zonelor cele mai impresionante pe care vrei să le scoți în evidență. Se joacă cu percepțiile noastre, creează senzații și experiențe unice și poate schimba complet un design.

Lasă un răspuns